Fotbal international

Un parior din Petroșani a prezis imposibilul: Real Madrid – Ajax scor corect 1-4! Cât a câștigat

06.03.2019 | 17:45
Un parior din Petrosani a prezis imposibilul Real Madrid  Ajax scor corect 14 Cat a castigat

Un parior din Petroșani este printre puținii oameni din lume care au anticipat faptul că Ajax va câștiga cu 4-1 pe terenul lui Real Madrid și implicit se va califica în sferturile de finală din Liga Campionilor. 

Un parior din Petroșani a prezis imposibilul: Real Madrid – Ajax scor corect 1-4

Acesta chiar a avut încredere în pronosticul său, de vreme ce nu a mizat suma minimă de 2 lei, ci una de zece ori mai mare: 20 lei. Cota oferită de agenție era de 100.00, iar pariorul s-a ales într-un final cu un profit net de aproximativ 2.000 de lei.

Nu mulți sunt cei care prevedeau faptul că Ajax va reuși să elimine tripla câștigătoare a Ligii Campionilor în ultimele trei sezoane. Ajax a produs însă o surpriză colosală, iar în minutul 18 conducea deja cu 2-0 pe Santiago Bernabeu.

Bilet scor corect Real Madrid - Ajax
Bilet scor corect Real Madrid – Ajax

S-a terminat 4-1, iar fanii lui Real și-au făcut mici speranțe doar câteva minute după golul marcat de Asensio spre finalul jocului. Totuși, Schone i-a redus la tăcere cu o execuție de senzație direct din lovitură liberă, care a amintit de golul reușit de Ilie Dumitrescu împotriva Argentinei la CM 1994.

Niciodată în istorie nu se mai întâmplase ca Real Madrid să piardă la o asemenea diferență de scor pe teren propriu în cupele europene. Surpriza a fost cu atât mai mare pentru Sergio Ramos. Căpitanul lui Real Madrid a luat neinspirata decizie la Amsterdam de a primi cartonaș galben  intenționat și de a fi suspendat la retur pentru a se odihni.

Camerele TV l-au surprins pe Ramos în tribună în timpul meciului filmându-și documentarul pe care Amazon îl va produce în cursul acestui an. Real Madrid nu a mai ieșit încă din faza optimilor de finală din sezonul 2009/10, primul al lui Ronaldo pe Bernabeu. Madrilenii au avut o serie de opt sezoane consecutive în care au atins minimum faza semifinalelor, impunându-se de patru ori.