Sport

Un parior român a dat lovitura după 45 de minute din Anglia – Danemarca! Câţi bani a câştigat

Un parior român a câștigat o sumă fabuloasă după o singură repriză din Anglia-Danemarca.
07.07.2021 | 23:09
Un parior roman a dat lovitura dupa 45 de minute din Anglia  Danemarca Cati bani a castigat
ADVERTISEMENT

Este vorba despre suma de 5.690 de lei, cu o miză totală de aproximativ 1.000 de lei, pentru două selecții în prima repriză a semifinalei dintre Anglia și Danemarca.

La finalul primei reprize, Anglia și Danemarca au terminat la egalitate, scor 1-1, după ce danezii au deschis scorul, spre surprinderea fanilor englezi din tribune.

ADVERTISEMENT

Pariurile câștigătoare ale unui român în prima repriză din Anglia – Danemarca

Un parior român a dat lovitura după prima repriză a semifinalei dintre Anglia și Danemarca, obținând suma de 5.690 de lei, după două selecții alese strict pentru prima repriză.

Tipserul a mizat 500 de lei pe o cotă 4,00, pentru ca în prima repriză să se marcheze peste 1.5 goluri, în timp ce pe al doilea bilet, acesta a mizat suma de 492 de lei, pentru varianta „ambele echipe marchează”, care avea cota 7,50.

ADVERTISEMENT

Astfel, pariorul a obținut suma de 5.690 de lei, cu o miză totală de 992 de lei, iar prima repriză a semifinalei dintre Danemarca și Anglia a fost suficientă să aibă un profit de 4698 de lei.

Primul gol din lovitură liberă la EURO 2020

Primul gol al meciului dintre Anglia și Danemarca a fost înscris de Mikkel Damsgaard, puștiul Sampdoriei, care a executat perfect o lovitură liberă, fără șanse pentru Jordan Pickford.

ADVERTISEMENT

De altfel, golul lui Damsgaard a fost prima reușită din lovitură liberă de la EURO 2020, o statistică unde tânărul danez i-a întrecut pe jucători mult mai experimentați precum Cristiano Ronaldo sau Kevin De Bruyne.

Totodată, golul lui Damsgaard a reprezentat și primul gol primit de Anglia la Campionatul European, selecționata lui Gareth Southgate având cea mai bună defensivă dintre toate echipele participante.

ADVERTISEMENT

Golul egalizator a fost de fapt un autogol, Simon Kjaer fiind fotbalistul danezilor care și-a trimis mingea în proprie poartă, fiind incomodat și de Raheem Sterling în careu, cel care irosise o ocazie mare a englezilor.

Este al 11-lea autogol la acest Campionat European, mult mai mult decât toate autogolurile însumate de la prima ediție până la EURO 2016, ceea ce însemna un număr de 9 autogoluri.

Câștigătoarea semifinalei dintre Anglia și Danemarca va juca finala EURO 2020 împotriva Italiei, care a trecut de Spania în prima semifinală a competiției.

ADVERTISEMENT
Tags: