Un parior s-a umplut de bani după Viitorul – Dinamo! Pe ce a mizat 20 de euro

Traian Terzian   
în Fotbal intern
09/11/2020, 09:54
Un parior s-a umplut de bani după Viitorul – Dinamo! Pe ce a mizat 20 de euro
Un parior s-a umplut de bani după meciul Viitorul - Dinamo 2-1 la care a făcut două bilete și a mizat câte 10 euro pe fiecare. Sursă foto: Sport Pictures

Un parior s-a umplut de bani după meciul Viitorul – Dinamo 2-1 la care a făcut două bilete și a mizat câte 10 euro pe fiecare.

”Câinii” au ajuns la a cincea înfrângere consecutivă după ce au pierdut întâlnirea din deplasare cu FC Viitorul și sunt pe penultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.

Victoria Viitorului s-a conturat imediat după pauză, când în decurs de numai trei minute a reușit să înscrie de două ori, făcând apoi imposibilă misiunea oaspeților de a reveni pe tabelă.

Câți bani a câștigat un parior la Viitorul – Dinamo

Un parior s-a dovedit extrem de inspirat atunci când a ales să joace două bilete diferite la întâlnirea Viitorul – Dinamo și a câștigat o sumă importantă de bani cu doar 20 de euro.

În primul bilet, omul nostru a mizat pe victoria Viitorului, pe gol marcat Kevin Luckassen și pe cartona galben încasat de Paul Anton. Toate aceste trei variante i-au dat o cotă de 15,32 și, astfel, cu o miză de 10 euro s-a ales cu un câștig de 153 de euro.

Dar asta nu a fost tot. Pariorul nostru s-a simțit în mână și a mai făcut un bilet de 10 euro în care a ales să joace că dinamovistul Borja Valle va marca, la o cotă de 4,40. Spaniolul a făcut-o și câștigul a fost rotunjit cu încă 44 de euro. Astfel, norocosul jucător a încasat 197 de euro cu doar 20 de euro mizați la Viitorul – Dinamo.

vdb

La finalul jocului de la Ovidiu, antrenorul Cosmin Contra a declarat că nu are de gând să demisioneze și a acuzat că ar fi fost păcălit de noul acționar majoritar din ”Groapă”, spaniolul Pablo Cortacero.

Fundașul dinamovist Ante Puljic a vorbit despre problemele dintre jucători și conducere, acuzată că nu aduce banii promiși în așa fel încât să poată fi achitate toate restanțele financiare de la club. Croatul a explicat și de ce jucătorii au purtat banderole albastre la meciul cu FC Viitorul.

Dinamo a pierdut al șaselea meci din acest sezon, al cincilea consecutiv, și comparația dintre Dinamo 2020 al lui Pablo Cortacero și Dinamo 2019 al lui Ionuț Negoiță (care începea sezonul cu 3 înfrângeri la zero!) după 10 etape este dezastruoasă pentru actuala echipă a ”câinilor roșii”.

Închide ×