News

Un pasager a căzut dintr-un avion, la un metru de un bărbat care se relaxa în propria grădină! Detalii de necrezut

Autor: Alexandru Năstase | 02.07.2019 | 14:04
Pasagerul se ascundea în trenul de aterizare. Sursa foto - facebook

Un pasager a căzut dintr-un avion, la un metru de un bărbat care se relaxa în propria grădină! Totul s-a petrecut în Anglia, acolo unde un cadavru a fost descoperit într-o grădină din sudul Londrei. Primele detalii arată că trupul ar fi al unui pasager clandestin care a căzut din compartimentul trenului de aterizare al unui avion al companiei Kenya Airways, conform poliției metropolitane.

Un pasager a căzut dintr-un avion, la un metru de un bărbat care se relaxa în propria grădină!

Acum, poliţia londoneză încearcă să identifice cadavrul, despre care se crede că ar fi al unui bărbat. Trupul acestuia a fost descoperit duminică după-amiaza la o adresă rezidenţială din Clapham. „În acest stadiu, poliţia crede că bărbatul era un pasager clandestin care a căzut de pe trenul de aterizare al unei curse Kenya Airways care zbura spre aeroportul Heathrow”, a mai comunicat poliţia londoneză.

„Un rucsac, apă şi ceva mâncare au fost descoperite în compartimentul trenului de aterizare imediat după ce avionul a aterizat pe aeroport”, a mai menţionat poliţia despre obiectele găsite în locul de unde se presupune că pasagerul s-a ascuns pentru a nu plăti bilet. Agenţia Press Association a citat un vecin potrivit căruia corpul „a aterizat la un metru distanţă” de un bărbat care făcea baie de soare în curtea din spate.

Un pasager a căzut dintr-un avion, la un metru de un bărbat care se relaxa în propria grădină! Avion
Pasagerul a căzut în curtea unei vile. sursa foto – facebook

Detalii incredibile despre accident

„Am auzit un poc, am urcat la etaj să mă uit pe fereastră”, a povestit vecinul. „Cadavrul era complet îmbrăcat. M-am uitat mai bine şi am văzut sânge peste tot, pe gardul grădinii’, a continuat acesta. „Capul lui nu arăta bine. Mi-am dat seama imediat că a căzut”, a mai spus vecinul care a precizat și că o persoană care urmărea avionul a văzut întreaga cădere.

În acest moment, poliția consideră că decesul nu este unul suspect, dar o anchetă va stabili toate circumstanţele în care s-a produs incidentul. Nu ar fi primul accident de acest gen. În 2015, un cadavru a fost găsit pe acoperişul unei clădiri de birouri din sud-vestul Londrei. Şi atunci s-a descoperit că trupul era al unui pasager clandestin căzut dintr-un avion al British Airways venind din Africa de Sud.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!