News

Un pasager a murit pe aeroportul Otopeni. Cine este victima și cum s-a produs tragedia

02.09.2019 | 14:34
Un pasager a murit pe aeroportul Otopeni Cine este victima si cum sa produs tragedia

Tragedie pe Aeroportul Internațional Otopeni. Un pasager a murit în cursul zilei de luni, după ce a suferit un stop cardio-respirator, ca urmare a pierderii cursei care trebuia să îl ducă la Londra. Bărbatul, cetățean canadian în vârstă de 76 de ani, și-ar fi dorit să ajungă în capitala Angliei la ora 7:55 a dimineții, cu o aeronavă aparținând British Airways.

Un bărbat canadian a făcut infarct pe aeroportul Otopeni

Omului i s-a făcut brusc rău și în scurt timp a intrat în stop cardio-respirator, la fața locului făcându-și imediat apariția două echipaje medicale ale Aeroportului Otopeni, pentru a salva viața bărbatului. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor care au încercat să îl resusciteze timp de mai bine de o oră, aceștia au fost nevoiți să declare decesul în jurul orei 12:00.

Nu este singurul incident de acest gen petrecut pe cel mai mare aeroport internațional din țara noastră. În luna martie, un turist din Statele Unite ale Americii pentru a-și petrece vacanța în țara noastră, a încetat din viață după ce i s-a făcut rău chiar în fața terminalului „Plecări”. Medicii de pe Ambulanță ajunși la fața locului au încercat în zadar să îl resusciteze timp de o oră. Din informațiile transmise ulterior, este vorba despre un bărbat american în vârstă de 69 de ani, cu grave antecedente cardiace.

Un pasager a făcut infarct chiar pe aroport. Sursa foto: adevarul.ro
Un pasager a făcut infarct chiar pe aroport. Sursa foto: adevarul.ro

Restricții de trafic în zona Aeroportului Otopeni

În altă ordine de idei, traficul se desfășoară cu dificultate în zona Aeroportului Otopeni, ca urmare a lucrărilor demarate de CFR pentru calea ferată dintre aeroport și Calea de Nord, anunță Compania Națională Aeroporturi București.

„În vederea demarării de către CFR a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă şi Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulaţie în actualul sens giratoriu de la ieşirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului”, se arată în comunicatul transmis de societatea care administrează aeroportul Otopeni.