News

Un pasager beat a fost dat jos din avion și pus la pământ de polițiști pe Aeroportul Henri Coandă. Video

Polițiștii de frontieră de la Aeroportul Internațional Henri Coandă au fost nevoiți să apeleze la forță pentru a liniști un pasager care devenise recalcitrant pe fondul consumului de alcool.
16.06.2022 | 20:48
Un pasager beat a fost dat jos din avion si pus la pamant de politisti pe Aeroportul Henri Coanda Video
Bărbatul beat a fost amendat cu 4.000 de lei. Foto: nara.getarchive.net
ADVERTISEMENT

Incidentul raportat joi de reprezentanții Sindicatului Europol a fost înregistrat în urmă cu doar câteva zile. Totul a început după ce bărbatul din imagini a început să adreseze injurii pasagerilor unei aeronave care venea de la Lyon (Franța).

După injurii, pasagerul beat s-a luat la trântă

Când polițiștii de frontieră care au sosit la fața locului i-au cerut actul de identitate, individul a devenit și mai recalcitrant. Mai mult, la un moment dat, el a încercat să își recupereze cartea de identitate folosind forța.

ADVERTISEMENT

În momentul legitimării efectuate de către colegii noștri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat.

Ulterior acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4.000 lei pentru ”săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”.

ADVERTISEMENT

Zilnic, polițiștii de frontieră se confruntă cu situații similare, fiind nevoiți să intervină pentru restabilirea ordinii și liniștii în zona aeroportului. Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul de intervenție, iar celor care consumă alcool și fac scandal atunci când călătoresc, le transmitem că sancțiunile sunt destul de mari și riscă să piardă zborul”, au transmis reprezentanții Sindicatului Europol pe Facebook.

Sub efectul licorilor bahice, a încercat să ia pistolul unui polițist

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL este o organizație sindicală formată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Altfel, amintim că în urmă cu 3 zile, un bărbat din Arad a fost împușcat în picior de polițiști, după ce a încercat să le ia pistolul.

ADVERTISEMENT

Cel care a provocat scandalul din orașul Sebiș, județul Arad, a ajuns la spital cu răni în zona picioarelor. Oamenii legii au considerat că sunt puși în pericol din cauza acțiunilor bărbatului și au folosit spray-ul lacrimogen.

Aici s-a ajuns după ce scandalagiul a încercat să le ia arma din dotare. Bărbatul consumase mult alcool înainte de intervenția oamenilor legii și era foarte agitat.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, polițiștii au încercat să-l intimideze și să îl facă să renunțe la violență. Astfel, unul dintre ei a tras un foc de armă în plan vertical, dar fără efect. În cele din urmă, individul a fost împușcat în picior.

 

 

ADVERTISEMENT