News

Un patron de fotbal miliardar, prânz romantic cu două domnișoare! FOTO EXCLUSIV

10.04.2019 | 14:50
Un patron de fotbal miliardar, prânz romantic cu două domnișoare. Cei trei pleacă din Sighișoara

Este un afacerist celebru, care a băgat bani în sport și care și-a creat renumele unui adevărat Don Juan. Un patron de fotbal miliardar, prânz romantic cu două domnișoare. FANATIK a intrat în posesia unor fotografii cu celebrul bogătaș român, după o ieșire relaxată într-un oraș cu aer medieval. Tinerele păreau extrem de joviale în prezența bărbatului care învârtea sute de milioane de euro acum un deceniu.

Un patron de fotbal miliardar, prânz romantic cu două domnișoare! Ion Neculaie este tare în… istorie!

Libertatea este de neprețuit, iar Ion Neculaie încearcă să profite la maximum de ea. În trecutul nu foarte îndepărtat, afaceristul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Neculaie se afla la vânătoare, când ar fi tras câteva focuri de armă spre cauciucurile mașinii sale, nervos fiind pe șoferul său. A urmat o perioadă foarte grea, iar miliardarul a vrut să renunțe la una dintre pasiunile sale, clubul FC Brașov, la care a investit din 1999. Perioada dificilă a fost depășită, iar bărbatul trăiește o a doua tinerețe.

Divorțat din 2006, Neculaie este renumit pentru aprecierea deosebită arătată de-a lungul vremii femeilor frumoase din România. Fie că a fost vorba despre tinere cunoscute în showbizz sau manechine cu forme senzuale, patronul cu dare de mână a încercat să le facă toate poftele. Slăbiciunea pentru domnișoare a rămas întipărită în mintea miliardarului brașovean, iar zilele trecute acesta și-a “uns” sufletul cu o ieșire demnă de un domn ca el. FANATIK a intrat în posesia unor fotografii cu Ion Neculaie, în timp ce pleacă din Sighișoara, la bordul mașinii sale de teren, împreună cu două tinere. Din informațiile noastre, cei trei s-au plimbat pe străzile încărcate de istorie ale citadelei din Mureș. Prezență foarte discretă, Neculaie a avut o atitudine degajată. Că le-o fi povestit despre Vlad Dracul sau despre breslele fierarilor sau tâmplarilor nu se știe, dar el le-a oferit celor două un prânz romantic, într-o atmosferă propice. Miliardarul se pare că a fost priceput la vorbe, lucru dovedit de starea de spirit jovială pe care cele două o afișau la plecarea din Sighișoara. Ele s-au urcat cuminți în mașina bărbatului de 61 de ani, așteptând următoarele activități ale unei zile începute ca un adevărat preludiu. Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO a articolului

Cele două tinere îl așteaptă pe Ion Neculaie să urce în mașină și să întoarcă bolidul spre ieșirea din cetatea Sighișoarei

Viața de film a afaceristului

A rămas cu 10 la sută din averea de peste 380 de milioane de dolari

În 2007, averea lui Ion Neculaie atingea o valoare record: 380 de milioane de dolari, conform celor de la Capital. Cu afaceri în domeniile construcțiilor, turismului și ale producției, Neculaie este și acum patronul Uzinei de Camioane Roman Brașov. Acum un deceniu, bărbatul visa că va ajunge la o producție anuală de un miliard de euro, miza fiind autobuzele de ultimă generație pe care le furniza. Din păcate, planurile nu s-au potrivit, iar criza ulterioară, precum și problemele cu legea pe care le-a avut au dus la o diminuare substanțială a averii, estimată acum undeva la 35 de milioane de euro. În portofoliul lui Neculaie au mai fost bifate hotelul Piatra Mare și complexul Favorit din Poiana Brașov, precum, numeroase ferme de vaci și oi, zeci de hectare cu viță de vie și livezi.

Iuliana Luciu și Daniela Crudu, pe lista cuceririlor

Fascinat de farmecul femeilor tinere, Ion Neculaie a fost protagonistul unor relații mediatizate îndelung de tabloide. Printre numele cunoscute care au trecut prin CV-ul amoros al miliadarului se numără Iuliana Luciu și Daniela Crudu. Cele două vedete au fost extrem de apropiate de Neculaie, care a avut grijă să își arate aprecierea prin cadouri spectaculoase. Atenția miliardarului nu a putut fi însă captată definitiv de niciuna dintre cele două, firea de donjuan a acestuia trimițându-l constant în căutare de noi și noi delicii feminine.