Un patron din Liga 1 îşi cere scuze pentru transferurile făcute: “Îmi pare rău că nu s-au ridicat la standardul campionatului”

Razvan Nicolae   
în Casa Pariurilor Liga 1
10/07/2019, 14:28
Un patron din Liga 1 îşi cere scuze pentru transferurile făcute: “Îmi pare rău că nu s-au ridicat la standardul campionatului”
Un patron din Liga 1 îşi cere scuze pentru transferurile făcute

Un patron din Liga 1 îşi cere scuze pentru transferurile făcute în perioada din vară de mercato. Laszlo Dioszegi, finanţatorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a avut un mesaj special pentru fanii clubului, postat pe un grup al suporterilor echipei de pe Facebook.

Un patron din Liga 1 îşi cere scuze pentru transferurile făcute: “Trebuie să aveţi încredere în echipă”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, şi-a cerut scuze pe Facebook pentru transferurile făcute, dar a încercat să-i liniştească pe fanii echipei, transmiţându-le că în următoarea perioadă se vor face noi achiziţii. În plus, omul de afaceri a susţinut că a ajuns la o înţelegere cu un atacant care va semna în curând.

“Salut, dragi suporteri! Îmi pare rău ca luna trecută am adus patru fundaşi, dar niciunul nu s-a ridicat la standardele Ligii 1, motiv pentru care ne întărim cu alţi fundaşi. Astăzi sau mâine aducem un fundaş stânga şi vom completa linia de fund. Bineînţeles, în continuare avem nevoie de 1-2 mijlocaşi şi 2-3 atacanţi. Pot să confirm că am ajuns la o înţelegere cu un atacant foarte bun care va ajunge săptămâna viitoare. E foarte greu să găsim jucători liberi de calitate. Vrem să aducem doar jucători buni. Au fost multe schimbări, dar totul e spre binele clubului. Trebuie doar să aveţi încredere în echipă şi să îi susţineţi pe jucători care îşi vor da viaţa pe teren. Haide, Sepsi”, a fost mesajul postat de Laszlo Dioszegi pe un grup al fanilor lui Sepsi Sfântu Gheorghe pe Facebook.

Un patron din Liga 1 îşi cere scuze pentru transferurile făcute
Un patron din Liga 1 îşi cere scuze pentru transferurile făcute

Ce jucători au fost transferaţi de Sepsi Sfântu Gheorghe în această vară

În această vară, Sepsi Sfântu Gheorghe i-a transferat pe Risto Mitrevski (fundaş central, Hapoel Haifa), Hilal Ben Moussa (mijlocaş central, FC Emmen), Hrvoje Barisic (fundaş central, Zrinjski Mostar), Radoslav Dimitrov (fundaş stânga, Universitatea Craiova), Răzvan Tincu (fundaş central, Doxa Katokopias), Christian Ilic (fundaş stânga, TSV Hartberg), Ioan Dumiter (atacant, Ripensia Timişoara).

Sepsi Sfântu Gheorghe va fi antrenată de Csaba Laszlo din această vară, iar formaţia covăsneană va debuta în noul sezon din Liga 1 cu FC Voluntari, meci care se va disputa vineri, de la ora 18:30, în prima etapă.

Închide ×