Scandal la Petrolul! Lucescu, CONTESTAT de Capră! “Mizerabilă a fost atitudinea tuturor!”

Nicu Bădescu   
în Casa Pariurilor Liga 1
12/05/2014, 16:58
Scandal la Petrolul! Lucescu, CONTESTAT de Capră! “Mizerabilă a fost atitudinea tuturor!”
Cristian Gavra se bucura dupa golul marcat.

Victoria Viitorului Constanţa în faţa Petrolului a picat perfect pentru echipa lui Hagi, care cu acest rezultat păstrează în continuare şanse importante pentru a se salva de la retrogradare. Patronul ploieştenilor, Dan Capră a izbucnit însă la finalul unui meci care poate pecetlui soarta echipei sale în acest sezon, asta în condiţiile în care Petrolul forţează obţinerea locului 2, pierdut acum în faţa Astrei, poziţie care ar fi asigura un venit mai consistent din drepturile TV, dar şi o posibilă confruntare cu Steaua în Supercupa României.

“Îi înţeleg pe suporteri că sînt nemulţumiţi, dar a fost urît, tîmpenia cu blatul… Şi eu sînt dezamăgit şi nu-mi pot explica. Le-am spus că e un meci foarte greu, noi veneam după mai multe victorii şi am fost foarte relaxaţi, nemontaţi. E mai mult decît ruşinos cum s-a prezentat echipa şi cum a fost pregătit meciul. Sînt de doi ani jumătate la clubul acesta, dar nu am văzut aşa ceva pînă acum”, a spus Capră pentru ProSport.

Acesta a continuat şi, fără a cataloga meciul drept unul aranjat, a catalogat în termeni duri evoluţia jucătorilor săi la meciul cu Viitorul.Nu-mi revin, nu pot să-mi explic. Sînt atît de bou! E ceva rotund şi nu ştiu de ce să mă agăţ. O fi un jucător, doi, trei, şi-o fi băgat dracul coada. Jocul nostru a fost execrabil, mizerabil şi atitudinea tuturor, dintr-un cap în altul. Oameni de asemena valoare, jucători cu experienţă, bătuţi de o echipă de tineri. Nu aş vrea să fiu chiar atît de răutăcios, acum sînt şi supărat şi necăjit. Nu mă gîndesc la blat sau la altele. Nu vreau să cred chestia asta. Pe seama lipsei mele de experienţă, eu nu vreau să cred chestia asta, nu la mine în curte. Nu mă pricem, am repetat acest lucru de mii de ori, dar parcă a fost mult prea strigător la cer. În mintea mea vin tot felul de tîmpenii şi de idioţenii, dar nu îmi pot explica o asemenea atitudine. E adevărat că aud, tot aud diverse scenarii, dar nu pot să accept ideea. Nu legat de meciul nostru, e o discuţie în general. Observ cum toată lumea s-a uitat aseară la meci, diverse persoane au pus-o pe seama că cineva a vrut să pună meciul la o oră aşa tîrzie, tot felul de tîmpenii ce mi-au fost semnalate de aseară pînă astăzi. Dar chestia asta cu blatul e mult prea deplasată, nu văd interesul, a declarat patronul Petrolului pentru ProSport.

Închide ×