Sport

Un patron din SuperLiga și-a găsit antrenor chiar în timpul unei intervenții la TV: „Să îmi dea un SMS. Chiar nu glumesc”

Mihai Teja a plecat de la FC Botoșani, iar Valeriu Iftime este în căutarea unui antrenor, după ce echipa a ajuns pe locul 12 în SuperLiga.
13.11.2022 | 19:32
Un patron din SuperLiga sia gasit antrenor chiar in timpul unei interventii la TV Sa imi dea un SMS Chiar nu glumesc
FC Botoșani se află pe locul 12 în SuperLiga, cu doar 19 puncte din 16 meciuri. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a făcut show în direct și a ofertat un antrenor nou aflat în platoul TV. Este vorba despre Adrian Iencsi.

Valeriu Iftime, ofertă în direct pentru Adrian Iencsi: „S-ar putea să fie mai potrivit pentru FC Botoșani”

Patronul lui FC Botoșani l-a ofertat la PRO Arena pe fostul jucător al Rapidului: „Dacă o să faceți o analiză, o să vedeți că s-ar putea să fie mai potrivit pentru FC Botoșani Adrian Iencsi decât Andrei Prepeliță”.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș i-ar fi fost propus de un apropiat: „Chiar am avut o discuție cu cineva, care printre doi-trei antrenori pe care i-a numit, l-a menționat și pe Adrian Iensci”. 

Valeriu Iftime e destul de reținut după eșecul cu Mihai Teja„Eu îl confundam la un moment dat. Chiar nu fac glume. Acum însă am o teamă,  pentru că am încercat ceva cu Teja și nu a ieșit ce trebuie.

ADVERTISEMENT

Acum îmi e un pic teamă și aș vrea să merg cu cineva care a mai trecut pe la Botoșani”, a surprins omul de afaceri.

Valeriu Iftime: „Chiar îl rog pe Adrian să-mi dea un SMS”

Valeriu Iftime a continuat și chiar i-a propus lui Iencsi să pornească discuțiile pentru postul de antrenor principal: „Eu nu sunt din fotbal și eu aleg antrenorii mai ales din puncte de vedere uman și tocmai pentru asta trebuie să-i cunosc. Chiar îl rog pe Adrian să-mi dea un SMS”.

ADVERTISEMENT

Mihai Teja a rezistat doar 18 meciuri pe banca moldovenilor. FC Botoșani e departe de locurile de play-off din SuperLiga. Moldovenii sunt abia pe locul 12, cu 19 puncte din 16 meciuri, la 7 puncte distanță de locul șase ocupat de Petrolul Ploiești.

Valeriu Iftime îl vrea la Botoșani și pe Andrei Prepeliță: „Poate fi o soluție, dar nu am vorbit cu el”

Valeriu Iftime îl mai are pe listă și pe antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB„Andrei Prepeliță, da. Poate fi o soluție, dar nu am vorbit cu el. În perioada asta, au fost doar tatonări”, a spus patronul botoșănenilor la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Lui Iftime îi pare însă foarte rău că l-a lăsat să plece pe Marius Croitoru atât de ușor de la Botoșani: „(n.r. – despre Marius Croitoru) Era cea mai bună soluție pentru mine. Și eu regret, și el regretă că a mers acolo. Pilda fiului rătăcitor (n.r. – fiului risipitor) funcționează în cazul nostru. Mi-a spus că s-a grăbit când a plecat de aici.

El a avut cele mai bune rezultate cu noi și noi cu el. Dar nu regret că nu regret că nu l-am schimbat pe Mihai Teja mai repede. Are foarte multe calități, dar la noi s-au înecat corăbiile”.

ADVERTISEMENT