News

Un pedofil eliberat recent din închisoare, prins în timp ce încerca să agreseze un copil de opt ani

06.06.2019 | 13:42
Pedofilul era recidivist. Sursă foto - facebook

Un pedofil eliberat recent din închisoare a fost prins în timp ce încerca să agreseze un copil de opt ani. Incidentul a avut la la mijlocul săptămânii, în zona Viziru a municipiului Brăila. Pedofilul a fost surprins de un locatar, care nu a ezitat și a sunat la numărul de urgență. Până să ajungă polițiștii, câțiva vecini l-au imobilizat pe bărbat. Acesta are 36 de ani şi se numeşte Augustel Dumitrel Şerban. Acum va fi propus pentru arest preventiv.

Un pedofil eliberat recent din închisoare, prins în timp ce încerca să agreseze un copil de opt ani

Întâmplarea s-a petrecut în scara unui bloc și copilul a scăpat după ce mai mulţi oameni au intervenit. Astfel, după cum a povestit chiar unchiul băiatului, cel mic se juca cu mingea la perete şi bărbatul i-a zis să dea o pasă. Cu alte intenţii în cap l-a dus pe micuţ în scara blocului. Speriat când a fost descoperit, individul a încercat să fugă şi, la un moment dat, a intrat într-un atelier de tâmplărie, acolo unde a spus că ar fi venit să se angajeze.

Cu o surubelniță în mână sustrasă chiar din atelier, bărbatul i-a amenințat pe oameni. A fost, în cele din urmă, pus la pământ şi ţinut de oameni până la intervenţia poliţiştilor.  „Incidentul s-a întâmplat miercuri, pe strada Celulozei din municipiul Brăila. Poliţiştii au fost anunţaţi de un locatar. Locatarul a intervenit deoarece un bărbat de 36 de ani încerca să agreseze un copil. Bărbatul a fost prins de cetăţeni şi predat poliţiei.

Un pedofil eliberat recent din închisoare, prins în timp ce încerca să agreseze un copil de opt ani. Pedofil
Bărbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciar. Sursă foto – facebook

Cazier lung pentru bărbat

Ulterior a fost internat la spitalul de psihiatrie, iar azi (joi – n.r.) se reiau audierile. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJ Brăila, Laura Belciugan. Când a ajuns în arestul Poliției s-a descoperit că bărbatul a fost eliberat recent din închisoare, unde a ispăşit o pedeapsă de un an şi jumătate, după ce, la sfârşitul anului 2017, a fost prins în timp ce agresa doi copii (de 9 şi 11 ani) în Brăila.

Nu este singura condamnare a brăileanului, care a mai fost în penitenciar și pentru viol asupra unui minor, act sexual cu un minor sau furt. De data aceasta, având în vedere expertizele psihiatrice din cazurile precedente în care a fost implicat, este posibil ca el să fie internat, sub escortă, la psihiatrie, pentru tratament specializat.

 

 

Tags: