News

Un pieton care traversa ilegal strada, spulberat de o motocicletă în București. Bărbatul a murit pe loc

Un pieton care traversa ilegal strada în București a fost spulberat de o motocicletă pe bulevardul Timișoara. Bărbatul a murit pe loc, potrivit polițiștilor.
07.08.2022 | 20:58
Un pieton care traversa ilegal strada spulberat de o motocicleta in Bucuresti Barbatul a murit pe loc
Un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de o motocicletă. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Pietonul a ales să traverseze neregulamentar strada și a fost lovit în plin de motocicleta care circula regulamentar. În urma impactului, motociclistul a pierdut controlul vehiculului și s-a lovit de o mașină parcată.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un motociclist

Conform Observatornews.ro, localnicii spun că astfel de situații periculoase sunt vizibile zi de zi, pentru că multă lume traversează ilegal strada. Principalul motiv ar fi reprezentat de un semafor care nu funcționează corespunzător și rămâne prea puțin timp pe culoarea verde.

ADVERTISEMENT

Potrivit martorilor, accidentul a avut loc după lăsarea întunericului. Pietonul venea din stație și nu s-a asigurat înainte de a trece strada. A murit pe loc, după impactul violent cu motocicleta care circula regulamentar.

Cu toate acestea, martorii spun că motociclistul avea o viteză destul de mare și nu a putut să-și evite victima.

ADVERTISEMENT

”După impact, motocicleta a intrat în coliziune cu un alt autovehicul parcat. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul pietonului și rănirea motociclistului”, a explicat Andra Arsintescu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

La câțiva metri distanță de accident există o trecere de pietoni, însă majoritatea oamenilor preferă să traverseze strada ilegal. Pentru că semaforul rămâne verde prea puțin timp, oamenii fac slalom printre mașini ca în Vietnam, sau alte țări unde haosul în trafic e la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT

”Imediat se pune roşu la pietoni, verde la maşini, şi nu apuci sa treci, trebuie să fugi. De la trecerea de tramvai, până în partea asta, se schimbă în 3 secunde”, s-a plâns un martor la accident.

Conform datelor oficiale, 160 de oameni și-ai pierdut viața în acest an n accidente rutiere. Traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni rămâne principala cauză a tragediilor de pe drumurile României.

ADVERTISEMENT

Accidentul le aduce oamenilor aminte de modul în care un bărbat pe trotinetă a fost ucis de un motociclist la începutul anului. Cei doi au avut o dispută în trafic și totul s-a terminat tragic pentru cel care conducea trotineta.

ADVERTISEMENT