News

Un pod s-a prăbușit în Gorj, la Stoina. Planul roșu de intervenție a fost afectat. Sunt mai multe victime

18.04.2019 | 12:12
Un pod sa prabusit in Gorj la Stoina Planul rosu de interventie a fost afectat Sunt mai multe victime

Un pod aflat în lucru, din localitatea Stoina, Gorj, s-a prăbușit, în urmă cu câteva momente. Potrivit primelor informații, o traversă a podului a căzut de la mare înălțime. În urma incidentului, autoritățile au anunțat un număr de 7 victime, astfel că autoritățile din Gorj au activat planul roșu de intervenție.

Un pod s-a prăbușit în Gorj, la Stoina

UPDATE

: Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, două persoane, un bărbat și o femeie, au fost prinși de traversa căzută. Femeia a suferit cele mai grave leziuni, iar în acest moment este transportată de un elicopter SMURD. „Două persoane(un bărbat și o femeie) au fost prinși de traversa căzută. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora.

Alţi doi bărbaţi au suferit leziuni minore în urma accidentului. Femeia care a suferit leziunile cele mai grave urmează să fie preluată de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, unul dintre bărbaţi este transportat la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, iar ceilalţi doi bărbaţi la spitalul din Târgu-Jiu”, a declarat Florin Chisim.

A fost activat planul roșu

La fața locului se deplasează

două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane și două echipaje ale SAJ Gorj.

Despre această situație a vorbit, în urmă cu câteva clipe, și reprezentantul ISU Gorj, la România TV. „O traversă s-a prăbușit la un pod aflat în lucru. A fost activat planul roșu de intervenție. Este vorba despre 2 victime care au fost prinse, conștiente. Se lucrează la recuperarea lor”, a spus oficialul.

Un pod s-a prăbușit în Gorj, la Stoina. Planul roșu de intervenție a fost afectat. Sunt mai multe victime
Primele informații arată că este vorba despre 7 victime