News

Un politician din Călărași a murit din cauza COVID-19. Doi copii au rămas fără tată

21.02.2021 | 12:26
Un politician din Calarasi a murit din cauza COVID19 Doi copii au ramas fara tata
ADVERTISEMENT

Adrian Popa, de profesie inginer, primarul comunei Cuza Vodă, a fost ucis de COVID-19 la numai 38 de ani. Popa era un membru marcant al organizației județene Călărași a PNL. În urma lui, au rămas doi copii minori, scrie Adevărul.

Adrian Popa s-a infectat cu coronavirus împreună cu soția sa. Ambii au avut nevoie de internare la un spital din București. Soția și-a revenit după boală, însă medicii nu au reușit să-l salveze pe primarul din Cuza Vodă.

ADVERTISEMENT

Inițial, starea sa dădea semne de îmbunătățire, dar apoi s-a agravat în condițiile în care bărbatul suferea de diabet și obezitate. Virusul i-a afectat sever plămânii, care aveau un nivel de saturație scăzut, astfel că Adrian Popa a murit duminică dimineață.

Politicianul, omagiat de colegii din PNL Călărași

Deputatul de Călărași Emil-Florian Dumitru a adresat un mesaj de condoleanțe familiei. „Vestea că Adrian Popa, primarul localităţii Cuza-Vodă, s-a stins din viaţă, lăsând în urmă durere şi tristeţe, ne-a şocat pe toţi. Probabil numai Dumnezeu ştie de ce a ales ca drumul său în viaţă, alături de cei dragi, să se termine mult prea devreme. Nu am pierdut doar un coleg liberal, ci şi un prieten, un om destoinic şi onest. Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu să te ierte, Adi!”, a scris Emil Florian Dumitru, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Același gest a fost făcut și de către președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță. „Îmi iau “Rămas bun” de la un prieten şi un om drag sufletului meu, Adrian Popa, primarul comunei Cuza-Vodă. Cuvintele nu pot înlocui pierderea ta din viaţa familiei tale tinere şi nici din a noastră. Dumnezeu să-ţi poarte sufletul spre Lumină, Adi!”, a scris Iliuță.

Liberalii din Călărași au mai pierdut un coleg din cauza COVID-19. Este vorba de Dan Ștefan Drăgulin, fostul primar al reședinței județului. Acesta s-a îmbolnăvit în timpul campaniei electorale de la ultimele alegeri locale și a murit pe 12 octombrie, la 59 de ani.

ADVERTISEMENT