News

Un politician din Olt a murit la câteva ore după externarea din spitalul în care fusese tratat pentru COVID-19

02.08.2020 | 12:41
Un politician din Olt a murit la câteva ore după externarea din spitalul în care fusese tratat pentru COVID-19
Dragoș Turcitu a murit la numai 43 de ani/ Facebook
ADVERTISEMENT

Dragoș Turcitu, fostul șef al Serviciului Județean de Pază Olt, a murit sâmbătă, la numai câteva ore după ce fusese externat de la Spitalul Județean de Urgență Slatină, unde fusese tratat pentru COVID-19, informează Adevărul.

Dragoș Turcitu fusese depistat cu infecție cu coronavirus pe 22 iulie, dată la care a fost internat în spital. Medicii au decis să-l externeze după ce două teste consecutive au arătat că nu mai era infectat cu SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

Rezultatul celui  de-al doilea test venise în această dimineață, iar bărbatul de 43 de ani  s-a întors acasă. După numai câteva ore, a început să se simtă rău și a murit la scurtă vreme.

Infarctul, o posibilă cauză a morții

Potrivit unui apropiat, Dragoș Turcitu ieșise din baie spunând că are dureri la brațul stâng, un simptom frecvent în cazurile de infarct. Nu se știe deocamdată dacă infarctul are vreo legătură cu infecția de care tocmai se vindecase.

ADVERTISEMENT

Dragoș Turcitu a fost director al Serviciului Județean de Pază Olt, fiind numit în  funcție de președintele CJ Olt din perioada 2004-2008, Jenel Copilău (PRM).

Turcitu s-a  înscris ulterior în UNPR și de acolo a trecut la organizația județeană  a PNL, fiind chiar membru al Biroului Permanent Județean până în 2017.

Turcitu era salariat al Administraţiei Bazinale de Apă SHI Argeş-Vedea și tată a două fete minore.

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri