Fotbal intern

Un politician din Suedia a confundat România cu Ungaria! A vorbit și despre scandările rasiste de la meciul de pe „Național Arena”

18.11.2019 | 17:42
Un politician din Suedia a confundat Romania cu Ungaria A vorbit si despre scandarile rasiste de la meciul de pe National Arena
ADVERTISEMENT

Nyamko Sabuni, un politician din Suedia, a confundat România cu Ungaria într-un interviu pentru presa suedeză. Totodată, Nyamko a ținut să amintească și de scandările rasiste invocate de nordici la meciul de pe „National Arena” și a declarat că astfel de incidente nu au ce căuta pe un stadion de fotbal.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,21 este cota pentru “1 solist” la Spania – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Un politician din Suedia a confundat România cu Suedia!

Nyamko Sabuni, membru al partidului liberal din Suedia, a confundat România cu Ungaria. „Da, Suedia a reușit! 2-0 împotriva Ungariei. Mergem la Campionatul European”, a declarat Nyamko. Totodată ea a ținut să abordeze tema rasismului din meciul de pe „National Arena”, atunci când Alexander Isak, atacantul nordicilor, a auzit câteva strigăte ce i s-au părut a fi rasiste, iar arbitrul meciului a întrerupt duelul pentru câteva zeci de secunde.

„Unul dintre jucătorii noștri a fost supus unor atacuri rasiste în timpul meciului. Vreau să-i transmit susținerea mea lui Alexander Isak. Ești rege!”, a mai spus Nyamko Sabuni.

ADVERTISEMENT

Alexander Isak susține că a fost victima rasismului

Intrat pe teren în minutul 78, Alexander Isak susține că a fost victima rasismului la meciul cu România: „Am auzit câteva scandări rasiste din tribune și l-am întrebat pe arbitru dacă el a auzit ceva. Nu auzise nimic. Câteva minute mai târziu a oprit jocul. Am avut o discuție scurtă, meciul a continuat și sunt în regulă. Bineînțeles că doare. E o rușine, dar eram pregătit pentru asta”.

Suedia a câștigat meciul cu România cu scorul de 2-0. Nordicii au deschis scorul în minutul 18 prin Marcus Berg, iar Quaisson a majorat scorul la 2-0 în minutul 34. În urma rezultatului, nordicii s-au calificat direct de pe locul 2 la Campionatul European din 2020.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul pe care îl ocupă România în grupa F cu 14 puncte