Un politician român a murit în această seară într-un accident auto alături de soţia sa

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
06/08/2016, 20:42
Un politician român a murit în această seară într-un accident auto alături de soţia sa

Două persoane, soţ şi soţie, din Sîncel au murit sâmbătă seara într-un accident rutier produs la intrarea în localitate dinspre municipiul Blaj, aceştia fiind surprinşi în timp ce se deplasau pe trotuar de o autoutilitară care a părăsit partea carosabilă. 

Fost primar al comunei Sîncel, timp de două mandate, şi iniţiator şi coordonator al grupului folcloric ‘Sîncelenii’, G.L. se plimba alături de soţia sa. Cei doi se aflau pe trotuar, în faţa primei case situate la intrarea în sat, la circa o sută de metri distanţă de locuinţa lor, când, din sens opus, pe DJ 107B, a venit o autoutilitară, care, din cauze care urmează să fie stabilite de anchetatori, a ieşit de pe şosea şi a ajuns în rigolă. De aici, maşina şi-a continuat parcursul pe trotuar, acroşând-o pe femeie şi strivindu-l pe bărbat, relatează Agerpres, citat de antena3.ro.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, dar cele două victime au suferit multiple traumatisme, decedând, potrivit martorilor, imediat după impact.

Şoferul autoutilitarei, aparţinând unei firme din judeţul Alba, a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. Acesta a susţinut că i-ar fi explodat un pneu. În autoutilitară se mai afla un pasager.

Poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×