News

Un polițist a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Video

Un polițist de la Brigada Rutieră din București a accidentat mortal o vârstnică de 73 de ani chiar în momentul în care aceasta era pe trecerea de pietoni.
19.08.2022 | 14:23
Un politist a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa Video
Acesta este momentul în care un polițist de la Brigada Rutieră a lovit septuagenara. Foto: captură Antena 3 – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Conform surselor citate de Digi 24, polițistul de la Brigada Rutieră din București se afla în afara orelor de program. Din nefericire, acesta a observat-o prea târziu pe septuagenară și a lovit-o.

Accident mortal provocat de un polițist

Potrivit sursei citate, din cauza rănilor grave pe care le-a suferit, vârstnica a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. În ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a murit la spital.

ADVERTISEMENT

În acest context jurnaliștii Digi 24 au notat că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Contactată telefonic de redactorul FANATIK, purtătoarea de cuvânt a IPJ Ilfov, comisar șef de poliție Anne-Marie Ciolcă, a declarat că nu poate oferi mai multe informații decât cele prezentate mai jos.

La 18 august, în jurul orelor 12:19, polițistii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un pieton a fost lovit, pe o stradă din localitate.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Popești Leordeni pentru efectuarea de activități din competență.

Rezultat negativ după testarea cu aparatul etilotest

Din primele verificări a rezultat faptul că, pe DN4, din Popești Leordeni, un conducător auto ar fi surprins și accidentat o persoană, respectiv o femeie, în vârstă de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

(…) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul IPJ Ilfov.

Aceeași sursă a arătat că polițiștii rutieri din Popești s-au deplasat la spitalul în care a fost internată victima și au aflat că a decedat. În prezent, cercetările sunt continuate de polițiștii din Popești Leordeni, urmărirea penală fiind sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3, femeia lovită pe trecerea de pietoni se deplasa spre sora ei, care a fost anunțată de vecini despre ceea ce s-a întâmplat. Înk plus, victima era slăbită din cauza unor operații pe care le suferise în ultimii ani.

 

 

ADVERTISEMENT