News

Un polițist a fost împușcat în misiune, în Argeș. Unde se află și în ce stare se află acum

Autor: Bogdan Solomon | 30.07.2019 | 12:49
Un polițist a fost împușcat în misiune, în Argeș. Unde se află și în ce stare se află acum
Polițist împușcat grav într-o pădure din Argeș. Sursa foto: antena3.ro

Un nou incident grav șochează opinia publică din România. În noaptea de luni spre marți, un polițist din București a fost împușcat, în timp ce se afla într-o pădure din Argeș. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, însă, din păcate, starea sa este una gravă, medicii declarându-se extrem de rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Polițist împușcat într-o pădure din Argeș. Reacția autorităților

Din informațiile date publicității până în momentul de față, este vorba despre un polițist de doar 28 de ani, aflat în concediu în comuna natală, Mușătești. Deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările în care acesta a fost împușcat, surse judiciare precizând, însă, că autoritățile nu exclud varainta unei vănători organizate. Cert este că în cel mai scurt timp va fi demarată o anchetă, pentru a lămuri toate aceste aspecte.

În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş cu privire la faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare. Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. (…) De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca, cu ajutorul elicopterului SMURD. Sursa foto: mediafax.ro
Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca, cu ajutorul elicopterului SMURD. Sursa foto: mediafax.ro

Polițistul se află în stare gravă

În ceea ce privește starea victimei,Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Marian Hiru, a declarat că poliţistul a fost împuşcat grav și transportat de urgență la spitalul din Curtea de Argeş, de către cei cu care era în momentul incidentului. Ulterior, bărbatul a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Floreasca din Capitală.

A fost imediat băgat în sală, cu alice în abdomen, iar după ora 2 noaptea a fost transportat la Spitalul Floreasca cu un elicopter SMURD”, a explicat Marian Hiru, pentru Mediafax.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!