News

Un polițist a murit la 24 de ore după ce a aflat că s-a infectat cu Covid-19. Drum lin spre cer, colegule!

15.09.2020 | 22:01
Un politist a murit la 24 de ore dupa ce a aflat ca sa infectat cu Covid19 Drum lin spre cer colegule
ADVERTISEMENT

Un polițist în vârstă de 48 de ani, angajat la Poliția de Frontieră, a murit la 48 de ani, după ce s-a infectat cu Covid-19.

Bărbatul a murit la doar 24 e ore din clipa în care a descoperit că este infectat cu noul coronavirus, potrivit familiei.

ADVERTISEMENT

Polițistul era angajat al Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Nouă, fiind al treilea deces în rândul polițiștilor infectați cu Covid-19.

Un polițist din Timiș a murit, răpus de Covid-19, la doar 24 de ore după ce aflase că e infectat

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Sporea Ioan în vârstă de 48 ani din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Nouă-Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, care a decedat astăzi dupa ce în urmă cu o zi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Este al treilea deces în rândul polițiștilor infectați cu virusul ucigas, dupa ce în luna iunie un coleg din cadrul IPJ Olt, iar în luna august un alt coleg din cadrul ITPF Timișoara- SPF Jimbolia au fost răpuși de acest virus“, a transmis sindicatul Europol, conform ziare.com.

Bărbatul era căsătorit și a lăsat în urmă trei copii. „Suntem alături de familia acestuia și-i transmitem sincere condoleanțe! Drum lin spre cer, colegule!”, au transmis reprezentanții sindicatului.

ADVERTISEMENT

Polițistul ucis de Covid-19 în august în Jimbolia avea comorbidități, conform medicului Virgil Musta, cunoscutul expert timișorean.

A fost internat într-un centru de izolare unde, la un moment dat a declanşat simptome, investigaţiile arată o evoluţie potenţial severă, la preluarea în clinica era un pacient deja cu saturaţii scăzute. Din păcate, cu toată intervenţia terapiei intensive, pacientul nu a putut fi salvat şi a decedat. Nu avea comorbidități, era un pacient tânăr şi în plină putere”, a declarat Musta.

ADVERTISEMENT

Bărbatul era angajat al Poliției de frontieră de mai bine de 25 de ani, era căsătorit și a lăsat în urmă doi copii. A fost a doua victimă făcută de Covid-19, după un agent de Poliție din Olt.

ADVERTISEMENT