News

Un polițist american, acuze dure pentru Donald Trump: ”Nu e Hollywood, asta e viața reală”. Video

03.06.2020 | 11:22
Un politist american acuze dure pentru Donald Trump Nu e Hollywood asta e viata reala Video
ADVERTISEMENT

Un polițist american a lansat o serie de acuze dure la adresa președintelui Donald Trump, în urma manifestărilor violente cauzate de moartea unui bărbat de culoare.

Un polițist american, acuze dure pentru Donald Trump

Conform Digi24, un polițist american a lansat un mesaj în care îl acuză pe Donald Trump că a provocat escaladarea situației violente de pe străzi prin declarațiile pe care le-a făcut în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

”Vreau să-i transmit următorul mesaj președintelui Statelor Unite, în numele tuturor șefilor de poliție din această țară. Vă rugăm, dacă nu aveți nimic constructiv de spus, mai bine vă țineți gura”, a declarat Art Acevedo.

Șeful inspectoratului din Houston, orașul în care s-a născut George Floyd, ucis de poliție săptămâna trecută, a spus că din cauza președintelui bărbați și femei de numai 20 de ani sunt în pericol.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să se comporte ca un președinte, nu de parcă ar fi la emisiunea ‘Ucenicul’”

”Aici nu e despre a domina pe cineva, e despre a câștiga încrederea și respectul. Vreau să fiu foarte clar, nu vrem ca lumea să confunde bunătatea cu slăbiciunea și nu vrem nici ca ignoranța unora să distrugă ceea ce am realizat aici, în Houston”, a afirmat el.

Polițistul consideră că în aceste momente extrem de grele, Statele Unite au nevoie de un lider adevărat și este dezamăgit că șeful de la Casa albă nu este un astfel de conducător.

ADVERTISEMENT

”Indiferent dacă am votat cu el sau nu am votat cu el, e președintele nostru și trebuie să se comporte ca atare, nu de parcă ar fi la emisiunea ‘Ucenicul’. Nu e Hollywood, asta e viața reală”, a încheiat acesta.

SUA traversează o perioadă extrem de dificilă, populația din mai multe orașe ale țării protestând violent în stradă după ce  polițiștii au omorât un bărbat de culoare în timpul unei intervenții brutale.

ADVERTISEMENT

Donald Trump a anunțat că va trimite mii de militari care să stopeze ”răzvrătirile și fărădelegile” din țară după moartea lui George Floyd, despre care a spus că reprezintă o formă de ”terorism intern”.

ADVERTISEMENT