News

Un polițist din Arad a fost filmat cum bate fără milă o femeie de 73 de ani. Cine este victima agentului

Incident grav petrecut la Arad, acolo unde un polițist a fost filmat cum bate fără milă o femeie de 73 de ani. Cine este victima agentului.
24.05.2023 | 16:04
Un politist din Arad a fost filmat cum bate fara mila o femeie de 73 de ani Cine este victima agentului
Polițist din Arad, filmat cum bate o femeie de 73 de ani. Victima ar fi fosta soacră a iubitei. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un incident extrem de grav petrecut la Arad, cu un polițist care bate o femeie, a apărut în spațiul public. În imaginile video se observă cum agentul o lovește fără milă pe vârstnică.

Polițist din Arad, filmat cum bate o femeie de 73 de ani. Victima ar fi fosta soacră a iubitei

Din primele informații, se pare că această agresiune s-ar fi petrecut în martie. În această filmare scandaloasă poliţistul, care ar fi criminalist, o bate în plină stradă pe o femeie de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

Se pare că acesta o cunoștea pe victimă. Femeia e fosta soacră a iubitei sale şi are grijă de copiii acesteia. În primăvară, în urma unor discuţii în familie, ”omul legii” ar fi urmărit-o pe bătrână la piaţă şi a lovit-o fără milă.

În clipul video se vede cum femeia cade și pare că are o problemă la picior. Ea nu poate să se ridice. În tot acest moment, din partea polițistului vin mai multe serii de lovituri. După câteva minute, femeia cere ajutorul unor trecători.

ADVERTISEMENT

Între timp, fiul bătrânei a depus plângere la poliţie. Revoltător este faptul că, deși această agresiune a avut loc acum aproape trei luni, nu au fost luate până acum măsuri.

Ruda victimei lansează acuzații extrem de grave față de instituțiile statului. Copilul femeii lovite spune că poliţiştii îl protejează pe colegul lor, care lucrează la serviciul de criminalistică.

ADVERTISEMENT

Poziția IPJ Arad față de acest incident

Poliția din județul Arad anunță că a luat act de acest eveniment. IPJ a confirmat, printr-un comunicat, demararea procedurilor legale care se impun în acest caz. Interesant este faptul că poliţistul este în continuare în funcţie, dar, coincidență sau nu, şi-a depus dosarul de pensionare, notează Observator News.

”Polițiștii arădeni au fost sesizați în data care de 4 mai a.c., despre faptul că o septuagenară din Arad ar fi fost agresată de un bărbat, în zona Piața Catedralei.

ADVERTISEMENT

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 16 martie a.c., un bărbat de 46 de ani, polițist în cadrul I.P.J. Arad, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi lovit femeia în cauză. În urma sesizării instituției noastre, conducerea a dispus cercetarea disciplinară a polițistului, în vederea luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul IPJ.

Femeia agresată a depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. Aici a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetarea fiind coordonată de procurorul de caz.

ADVERTISEMENT