News

Un polițist din Bihor și-a bătut un prieten până când a leșinat. Omul legii s-a ales cu dosar penal

Un polițist din Bihor s-a ales cu dosar penal. Acesta si-a bătut un prieten până când omul a leșinat.
30.06.2021 | 11:32
Un politist din Bihor sia batut un prieten pana cand a lesinat Omul legii sa ales cu dosar penal
ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în fața unui club, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie la plecare.

Încăierarea a fost filmată de un om prezent în zonă. Un poliţist din localitatea bihoreană Chişcău s-a năpustit asupra unui tânăr, pe care l-a trântit la pământ, transmite Ebihoreanul.

ADVERTISEMENT

Un polițist din Bihor și-a bătut un prieten până când a leșinat. Omul legii s-a ales cu dosar penal

Conflictul s-a iscat în jurul orei 02:30. Mai mulți tineri au petrecut împreună într-un club.

La plecare, aceștia s-au luat la ceartă, iar polițistul s-a năpustit asupra unuia dintre bărbați cu pumnii și picioarele. Cei doi se cunoșteau, fiind prieteni și vecini.

Victima a căzut la pământ, s-a lovit puternic la cap și a leșinat. Nici în acel moment polițistul nu s-a putut controla, trântindu-se peste omul inconștient.

ADVERTISEMENT

Omul legii a continuat să-l lovească cu pumnii. În cele din urmă a fost îndepărtat de oamenii care se aflau la fața locului. Puteți vedea imaginile, cu un puternic impact emoțional, aici.

Victima a ajuns la spital. În dimineața zilei de marți tânărul a depus și o plângere penală împotriva agentului de poliție la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe

ADVERTISEMENT

Reacția IPJ Bihor

Publicația menționată mai sus a primit o reacție a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Potrivit reprezentanților instituției, asemenea comportamente nu sunt acceptate.

„La nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor nu sunt tolerate astfel de comportamente,” a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. Aceasta a adăugat că şefii instituţiei au dispus „efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern”.

ADVERTISEMENT

„La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun. Totodată, vă asigurăm că oferim tot sprijinul necesar unității de parchet competente, respectiv Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, care derulează ancheta proprie cu privire acest caz,” a mai explicat reprezentantul Poliției Bihor.

Totodată, acesta a mai explicat că polițistul implicat în acest incident nu se afla în timpul serviciului în seara altercaţiei. Acesta era în concediu de odihnă.

ADVERTISEMENT
Tags: