News

Un poliţist din Braşov, gafe colosale într-o amendă dată unui şofer! Ce a scris omul legii

04.04.2019 | 11:13
Un politist din Brasov gafe colosale intro amenda data unui sofer Ce a scris omul legii
Ce gafă a făcut un polițist când a vrut să scrie un proces verbal pentru o mașină parcată neregulamentar

Un polițist din județul Brașov a reușit o “performanță” mai puțin dorită. O greșeală făcută pe un proces verbal l-a transformat într-o țintă a glumelor pe Internet. El a scris într-o manieră nefericită o propoziție simplă, iar eroarea sa a devenit virală pe rețelele de socializare.

Ce gafă imensă a făcut polițistul din Brașov

Agentul de polițe a identificat pe strada Bobului din Brașov un autoturism marca Volkswagen, care era parcat neregulamentar. El s-a apucat apoi să întocmească un proces verbal pe numele conducătorului mașinii, pentru a-l anunța că trebuie să meargă la Poliția Locală pentru măsuri ulterioare.

Din păcate pentru el, agentul de poliție a completat într-un mod comic procesul verbal. În locul unde trebuia să scrie marca mașinii, acesta a scrisc în loc de “Volkswagen”, “Wolzvagin”. Greșeala cea mare nu a fost, însă, aici. La mențiuni acesta a scris “Egzistă plamşe foto”.

Procesul verbal cu greșeala polițistului din Brașov

Ce spune Poliția Locală Brașov despre agentul care a greșit pe procesul verbal

Postarea s-a viralizat, după ce Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook procesul verbal. Postarea a adunat mii de comentarii și de distribuiri, iar internauții au ironizat exprimarea nefericită a agentului de poliție. Ulterior, Poliția Locală Brașov a venit cu explicații despre cel care a comis eroarea.

Reprezentanții instituției au precizat că, la ultima evaluare periodică, agentul a fost notat cu calificativ la limita dintre “satisfăcător” și “bine”. Anca Lăutaru, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, a declarat că speră ca astfel de situații să nu se mai repete.

“Evaluarea periodică se face în conformitate cu legislația în vigoare, iar criteriile de apreciere sunt în Legea 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici. Agentul a obținut calificativ la limita dintre satisfăcător spre bine, notele de evaluare situându-se între 1 (unu) și 4 (patru) pe o scară de notare de la 1 la 5.

De asemenea, precizăm că în ultimii doi ani au fost angajați prin concurs absolvenți de liceu și de facultate. Este regretabil că mai există astfel de situații, dar, încet, încet sperăm că ele sa dispară”, a fost reacția purtătorului de cuvânt, pentru Mediafax.