News

Un polițist din Cluj a fost arestat pentru viol. Fapta, comisă la o petrecere

Un agent de la Poliția Rutieră Cluj-Napoca a fost arestat preventiv sub acuzația de viol. Fapta comisă de polițist s-ar fi produs în weekend, la o petrecere.
15.11.2022 | 13:53
Un politist din Cluj a fost arestat pentru viol Fapta comisa la o petrecere
Polițist din Cluj, acuzat de viol. Agentul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Acuzații extrem de grave pentru un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Cluj. Agentul este acuzat că a obligat o femeie să întrețină relații sexuale cu el.

Polițist din Cluj, acuzat de viol. Agentul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Din primele informații, fapta s-ar fi consumat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Florești.

ADVERTISEMENT

Agentul acuzat și victima sa participau la o petrecere organizată la o cabană din judeţ. Toți cei prezenți consumaseră foarte mult alcool.

La un moment dat, victima polițistului a decis să meargă să se odihnească într-o altă încăpere. Agentul de la Poliţia Rutieră urmărit-o, a intrat peste ea şi ar fi violat-o.

ADVERTISEMENT

Martorii prezenți la petrecere spun că femeia avea hainele rupte și prezenta urme de agresiune. Imediat, unul dintre participanți a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipajele de ordine publică de la Florești și de la Cluj.

Luni, angajatul de la poliție a fost arestat, în urma unei decizii date de către Judecătoria Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P. R. V., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 2 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 14.11.2022 și până la data de 13.12.2022 inclusiv.

Emite mandatul de arestare preventivă. Executorie, potrivit art. 204 alin. 3 C.p.p. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunțare”, se arată în verdictul judecătorilor citat de Foaia Transilvană.

ADVERTISEMENT

Agentul acuzat de viol se afla în concediu de paternitate

Într-o primă fază, agentul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior a ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Cluj Napoca, cu propunere de arestare preventivă.

Conform sursei citate, polițistul de la Rutieră se află în concediu de paternitate. Acesta este la a doua căsătorie. Bărbatul are un copil cu vârsta de sub 2 ani, drept pentru care a apelat la acest concediu.

ADVERTISEMENT