News

Un polițist din Covasna, găsit împușcat în cap chiar în secția în care lucra

28.01.2021 | 14:50
Un politist din Covasna gasit impuscat in cap chiar in sectia in care lucra
Un polițist a fost găsit mort pe stradă
ADVERTISEMENT

Un polițist în vârstă de 24 de ani s-a împușcat în cap într-o încăpere din sediul Poliției Baralot, județul Covasna.

Bărbatul a fost găsit de colegi, prezentând semne vitale, însă a murit în scurt timp după ce a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Tânărul a stat în comă mai multe ore la spital înainte ca medicii să realizeze că acesta nu mai poate fi salvat.

Un polițist din Covasna s-a sinucis

La data de 28 ianuarie a.c., un agent de poliţie, de 24 de ani, din cadrul Poliţiei Oraşului Baraolt a fost găsit de către colegii acestuia într-o cameră din sediul poliţiei, prezentând o plagă împuşcată la nivelul capului. La momentul în care a fost găsit, poliţistul prezenta semne vitale.

ADVERTISEMENT

La faţa locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care după intervenţie, l-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis, joi, IPJ Covasna.

Bărbatul s-a aflat în comă după care a decedat la spital, potrivit sursei citate. În continuare, se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

În legătură cu comunicatul emis anterior privind polițistul găsit împușcat în sediul Poliției Orașului Baraolt, cu regret vă informăm că acesta a decedat la spital. Gândurile noastre sunt alături de familia acestuia. Dumnezeu să-l odihnească!”, a revenit cu precizări instituția, după ce a fost consemnat decesul.

Polițistul, absolvent al unei școli de agenți de poliție, își desfășura activitatea în cadrul IPJ Covasna începând cu anul 2019. Surse din anchetă vorbesc despre suicid. „Din primele verificări, este vorba de o tentativă de suicid”, a transmis IPJ Covasna.

ADVERTISEMENT