News

Un polițist din Gorj a ajuns la spital după ce a fost lovit de un șofer care a refuzat să oprească la semnal

Incident grav petrecut în județul Gorj. Un șofer a refuzat să oprească la semnalul unui polițist și l-a lovit pe acesta din urmă. Omul legii a fost rănit și a primit îngrijiri medicale la spital.
22.05.2022 | 21:47
Un politist din Gorj a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de un sofer care a refuzat sa opreasca la semnal
Un șofer din Gorj a lovit cu mașina un polițist care a vrut să-l oprească. Bărbatul a fugit de la locul accidentului. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un polițist din județul Gorj a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce își efectua serviciul. Șoferul vinovat de acest eveniment a fugit de la fața locului.

Un șofer din Gorj a lovit cu mașina un polițist care a vrut să-l oprească. Bărbatul a fugit de la locul accidentului

Incidentul în cauză s-a petrecut vineri, 20 mai. Un polițist al Postului din localitatea Novaci era în timpul activității sale.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, omul legii a încercat să oprească un șofer. Cetățeanul a ignorat însă semnalele agentului și, în plus, l-a lovit în plin.

După această infracțiune extrem de gravă, șoferul a fugit de la locul faptei, notează Știrile Gorjului.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe polițist, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale pe care le-a primit în spital, dar nu a rămas internat.

Șoferul care l-a rănit pe polițist, prins la o zi după incident

Autorul infracțiunii a fost identificat de poliţişti, fiind sesizat parchetul competent, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, de 41 de ani, a și fost prins a doua zi, sâmbătă, 21 mai. Acesta este tot din oraşul Novaci.

Procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 ore, faţă de bărbat şi, în aceeaşi zi, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 zile.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, cei de la IPJ Gorj nu au oferit un punct de vedere în care să explice motivele care au dus la petrecerea acestui eveniment.

Incident similar, produs în debutul anului și în Argeș

În a treia zi a acestui an, un caz similar celui din Gorj s-a petrecut și în Argeș. Un polițist din acest județ a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce își efectua serviciul. Șoferul vinovat de acest eveniment s-a ales cu dosar penal. Mai multe detalii, AICI.

ADVERTISEMENT
Tags: