News

Un polițist din Iași a salvat o șoferiță care intrase cu mașina în lacul Ciric. Video

O femeie care conducea sub influența alcoolului a intrat cu mașina într-un lac din Iași și a fost scoasă din apă de un polițist local.
26.06.2021 | 16:29
Un politist din Iasi a salvat o soferita care intrase cu masina in lacul Ciric  Video
ADVERTISEMENT

O șoferiță beată din Iași a intrat, sâmbătă dimineață, cu mașina în lacul Ciric din Iași, transmite Adevărul.

Femeia a fost scoasă din apă de către un polițist local, care a fost ajutat de către o persoană care se afla pe o terasă de pe marginea lacului.

ADVERTISEMENT

IPJ Iași a informat că femeia avea o alcoolemie de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițistul a intrat în apă și a scos-o pe șoferiță din mașină

Poliţiştii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona lacului Ciric au salvat de la înec o tânără care din motive necunoscute a ajuns cu maşina în lac. Poliţistul local salvator este Neculau Cristian, acesta activează în cadrul Serviciului Siguranţa Circulației”, a informat Poliţia Locală Iaşi.

Șoferița, după testarea alcoolemiei, a fost dusă la spital pentru investigații suplimentare.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul ca un auto a părăsit partea carosabila şi a căzut în lacul Ciric. Echipajul rutier ajuns la faţa locului a testat conducătoarea auto (care a fost scoasă din apă de un poliţist local), rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. Poliţiştii continuă cercetările”, transmite IPJ Iași.

ADVERTISEMENT

Investigațiile continuă pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul întrucât unii martori susțin că femeia a spus, după ce a fost scoasă din apă, că intenționa să se sinucidă.

Nu s-a stabilit dacă a fost o tentativă de sinucidere sau un accident. Unele surse spun că, imediat după ce a fost salvată, femeia a declarat că a vrut să îşi pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, în intervalul 12.30-13.00.