News

Un polițist din SUA care promova mesaje anti-vaccin a fost răpus de Covid-19. Avea 33 de ani

Un polițist din SUA, de doar 33 de ani, care promova mesaje anti-vaccin, a murit din cauza Covid-19.
01.06.2021 | 22:16
Un politist din SUA care promova mesaje antivaccin a fost rapus de Covid19 Avea 33 de ani
ADVERTISEMENT

Un ajutor de șerif din SUA, anti-vaccinist declarat, a murit din cauza Covid-19. Decesul său a survenit la scurt timp după ce a promovat mai multe mesaje în online contra utilității serului.

Daniel Trujillo, în vârstă de 33 de ani, adjunctul unui șerif din Colorado, s-a infectat recent cu SARS-CoV-2. Aceasta a pierdut lupta cu boala la finalul lunii mai, a anunțat Departamentul Sheriff-ului din Denver.

ADVERTISEMENT

Un polițist din SUA care posta mesaje anti-vaccin a murit din cauza complicațiilor Covid-19

În ultima perioadă de viață, tânărul cadru din Poliție a criticat public eficacitatea vaccinurilor împotriva coronavirusului. Ironic, acesta avea să moară chiar din cauza complicațiilor Covid-19.

Căsătorit și tată a doi copii, Daniel Trujillo a încetat din viață miercurea trecută, a anunțat Departamentul Sheriff-ului din Denver.

ADVERTISEMENT

”Cu mare tristețe, vă anunțăm că adjunctul șerifului Denver, Daniel Trujillo, în vârstă de 33 de ani, a murit aseară (n.r. miercuri, 26 mai) din cauza complicațiilor Covid-19”, a scris departamentul pe Facebook, joi dimineață, notează New York Post.

Trujillo a lucrat la centrul de detenție din centrul orașului Denver, unde un alt polițist a fost ucis de coronavirus în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Deputatul James Herrera, în vârstă de 51 de ani, a murit de Covid-19 pe 16 mai, au spus șerifii.

Polițistul ucis de Covid: ”Am un sistem imunitar puternic”

Pe 7 mai, Trujillo și-a schimbat imaginea de profil Facebook cu mesajul ”Am un sistem imunitar puternic”.


Anterior, la sfârșitul lunii aprilie, fotografia de profil a lui Trujillo avea un banner pe care scria ”Nu-mi pasă dacă ți-ai făcut vaccinul”. Apoi, acesta a început să promoveze și să posteze el însuși mai multe mesaje anti-vaccin.

ADVERTISEMENT

”Să fiu în marină m-a învățat un lucru: să nu fii niciodată primul voluntar”, a spus polițistul pe un site de socializare.

A continuat: ”Vă grăbiți să stați la coadă pentru a obține vaccinul, așa cum oamenii se grăbesc să obțină noul iPhone. Mereu, istoria ne-a spus că orice produs nou care apare pe piață este întotdeauna plin de probleme. Și știți cum se rezolvă aceste probleme?

Ultimul mesaj pe un cont de Instagram care pare să fi aparținut lui Trujillo spunea: ”Înainte să mă rușinezi în public pentru că nu am o mască, pune-ți o întrebare simplă: Va opri această mască un upercut?”

ADVERTISEMENT