Hotnews

Un POLIŢIST a făcut AMOR cu PATRU FEMEI chiar în secţie! Ce a urmat e de povestit

Un poliţist din Marea Britanie riscă să facă închisoare după ce s-a descoperit că folosindu-se de funcţia sa a intreţinut relaţii intime cu mai multe femei, cu unele chiar în secţie....
Autor: Ionuţ Cataramă | 20.03.2015 | 00:00
Un POLIŢIST a făcut AMOR cu PATRU FEMEI chiar în secţie! Ce a urmat e de povestit

Un poliţist din Marea Britanie riscă să facă închisoare după ce s-a descoperit că folosindu-se de funcţia sa a intreţinut relaţii intime cu mai multe femei, cu unele chiar în secţie.

Adam Rushton, un ofiţer dinn Staffordshire, a lăsat o femeie să îi pună cătuşele chiar în biroul său, în scopuri erotice, în timp ce altora le-a trimis imagini cu organul genital. Mai mult, în urma investigaţiilor s-a descoperit că a mai racolat o femeie care fusese abuzată sexual şi a făcut sex cu aceasta la ea acasă, conform Daily Mail.

politist

Procurorii spun că bărbatul s-a folosit de poziţia lui pentru a face sex cu şapte femeie, printre care una de 17 ani. El se ducea acasă la respectivele femei în timpul turelor, pentru a investiga cazuri şi le lăsa numărul lui personal de telefon. Bărbatul fost suspendat în 2013, când au ieşit la iveală acuzaţiile, iar în prezent este judecat pentru faptele sale, chiar dacă neagă toate acuzaţiile.

Citeste mai mult pe RTV.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!