News

Un polițist pe motocicletă, accidentat de o mașină în București. Omul de ordine a fost transportat la spital

02.05.2020 | 13:37
Un politist pe motocicleta accidentat de o masina in Bucuresti Omul de ordine a fost transportat la spital
ADVERTISEMENT

Un polițist din Brigada Rutieră aflat pe motocicletă a fost accidentat de o mașină în București, după ce șoferul autoturismului nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei.

Un polițist pe motocicletă, accidentat de o mașină în București

Conform Mediafax, accidentul în care o mașină a lovit un polițist aflat pe motocicletă s-a prodis sâmbătă, 2 mai, în jurul orei 12:00, pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Primele indicii arată că şoferul unei maşini nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare, anunţă Poliţia Capitalei, care precizează că traficul tramvaielor a fost blocat pe ambele sensuri.

”În jurul orei 12:00, pe Șos. Pantelimon, a fost înregistrat un accident rutier, în urma căruia un motociclist al Brigăzii Rutiere a fost rănit. Traficul tramvaielor a fost blocat pe ambele sensuri”, se arată în comunicatul Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Mai multe accidente grave în ultima perioadă

”Polițistul urmează a fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Se efectuează cercetarea la fața locului. Din primele date, motociclistul a fost acroșat de un autoturism care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare”, se mai scrie în comunicat.

Un accident spectaculos între două mașini de poliție a avut loc în urmă cu o săptămână! Totul s-a petrecut în Constanța, acolo unde agenții au urmărit o maşină care transporta un utilaj voluminos şi ai cărei ocupanţi au fugit.

ADVERTISEMENT

A apărut prima imagine cu motociclistul căutat de Poliția din Bistrița-Năsăud. Oamenii legii cred că acesta a accidentat grav un copil de 5 ani, după care a fugit de la locul accidentului.

Un accident extrem de grav s-a produs pe DN1, pe raza localității Românești din județul Prahova. În urma accidentelui, o persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite.

ADVERTISEMENT

Un medic de la Ambulanța București, în vârstă de 45 de ani și tatăl a doi copii, a murit sâmbătă la prânz într-un accident rutier produs în localitatea Jilava. Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

ADVERTISEMENT