Sporturi

Un poloist de la Corona Brașov s-ar fi sinucis cu arma tatălui său! Acesta s-a împușcat mortal în zona capului

08.11.2018 | 11:52
Un poloist de la Corona Brasov sar fi sinucis cu arma tatalui sau Acesta sa impuscat mortal in zona capului

Un adolescent din Brașov care era, din primele informații, poloist legitimat la echipa de juniori a clubului Corona s-a sinucis cu arma tatălui său. Acesta și-a pus capăt zilelor, în cartierul brașovean Stupini, folosind o pușcă de vânătoare. Bogdan Barbu avea 17 ani și s-a împușcat mortal în zona capului.

“În data de 07.11.2018 in jurul orei 17,00  IPJ Brasov a fost sesizat prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani din cartierul Stupini s-a împuşcat mortal în zona capului cu arma de vânătoare a tatălui său”, anunţă IPJ Braşov, care precizează că “echipa operativă  care s-a deplasat la faţa locului pentru a demara cercetările specifice în astfel de situaţii a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin împuşcare în zona capului”.

Un poloist de la Corona Brașov s-ar fi sinucis cu arma tatălui său! Bogdan Barbu
Pagina de facebook a echipei de polo Corona Brașov și-a schimbat imaginea de profil imediat după ce s-a aflat vestea morții sportivului

Un poloist de la Corona Brașov s-ar fi sinucis cu arma tatălui său!

Corpul tânărului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei. De asemenea, a fost deschisă o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului.

Bogdan Barbu era component al echipei de polo rezervată juniorilor din cadrului clubului Corona Brașov. Poreclit „Bursuc”, adolescentul  a absolvit Liceul de Muzica „Tudor Ciortea” din Brașov. Aproape imediat, pe pagina de facebook a clubului au apărut mesaje de condoleanţe adresate de prietenii tânărului. Cuvintele sunt de prisos, în astfel de momente!!! Durere cumplită pentru părinți, colegi, echipă.. toți cei care l-am aplaudat la meciuri pentru golul lui „înfiletat”! O să ne lipsești Bursuc, făceai spectacol la meciuri. Drum plin de lumină!!!”, a scris un utilizator. Un moment dureros pentru noi toți cei care l-am cunoscut și ne-am bucurat de zâmbetul lui… condoleanțe familiei și putere să poată depăși această cumplită tragedie. Drum lin, ție, suflet bun si odihnă veșnică, acolo sus, între îngeri”, a postat un alt prieten.