News

Un pompier de 47 de ani a murit în timpul unei intervenții în Argeș. Bărbatul ar fi fost lovit de o autospecială

Intervenție cu final tragic în județul Argeș. Un pompier de 47 de ani a murit, miercuri, în timpul unui incendiu pe A1. Presa locală informează că acesta ar fi fost lovit involuntar de o autospecială condusă de un coleg.
18.05.2022 | 15:53
Un pompier de 47 de ani a murit in timpul unei interventii in Arges Barbatul ar fi fost lovit de o autospeciala
Un pompier a murit în timpul unei intervenții. Bărbatul ar fi fost lovit de o autospecială. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Angajații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) au fost mobilizați, miercuri după amiază, la un incendiu de vegetație pe A1. Din păcate, pentru un pompier aceasta avea să fie ultima misiune.

Tragedie în Argeș. Un pompier a murit în timpul unei intervenții. Bărbatul ar fi fost lovit de o autospecială

Moarte cumplită pentru un angajat al Detașamentului de Pompieri din Bradu. Bărbatul a participat, miercuri, la o intervenție pe Autostrada A1 București-Pitești la kilometru 113.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după startul intervenției, pompierul a fost observat căzut la pământ de unul dintre colegi.

Imediat, ceilalți membri au echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment.

ADVERTISEMENT

Echipele de salvare au preluat pacientul cu manevre de resuscitare care erau în desfășurare. Acesta a fost transportat la spital unde a fost constat decesul.

Pompierul avea 47 de ani și era angajat al ISU Argeș din anul 2006.

Potrivit UniversulArgeșean.ro, pompierul ar fi fost lovit de autospeciala condusă de un coleg. Acesta din urmă a efectuat manevra de dat cu spatele și nu l-a văzut pe pompierul aflat în misiune.

ADVERTISEMENT

Comunicatul transmis de ISU Argeș: ”Cu puțin timp în urmă pompierii de la Detașamentul Bradu au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetație pe A1, la km 113.

La un moment dat, în timpul intervenției, a fost observat unul dintre colegi care era căzut la pământ.

ADVERTISEMENT

În scurt timp ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment.

Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constat decesul”.

Autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia

În acest caz, se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul incident.

Întregul colectiv al ISU Argeș transmite că își exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată.

ADVERTISEMENT
Tags: