News

Un pompier din Arad a murit în timpul serviciului. Omagiul adus de colegii săi de muncă

Un subofițer al ISU Arad a murit după ce i s-a făcut rău în timpul serviciului, iar medicii nu au reușit să-l resusciteze.
16.10.2022 | 12:35
Un pompier din Arad a murit in timpul serviciului Omagiul adus de colegii sai de munca
Aurel Roșca a murit la numai 45 de ani/ Foto: Facebook - ISU Arad
ADVERTISEMENT

Plutonierul-adjutant Aurel Roșca era conducător de autospecială SMURD în cadrul Detașamentului de pompieri din Arad.

Potrivit aradon.ro, pompierul se simțea rău încă din timpul zilei de sâmbătă acuzând o stare de disconfort abdominal. Duminică, starea i s-a înrăutățit, astfel subofițerul de 45 de ani a decis să meargă la Spitalul de Urgență din Arad.

ADVERTISEMENT

Ajuns în curtea spitalului, bărbatul a făcut un infarct, iar medicii nu au mai reușit să-l resusciteze astfel că a fost declarat decesul.

Nu se știa ca bărbatul să fi suferit de boli cronice.

Colegii săi de la ISU Arad au postat pe contul de Facebook un mesaj emoționat în memoria colegului lor.

ADVERTISEMENT

Zeci, poate sute de vieți salvate, inimi pe care le-a făcut din nou să bată în cei peste 15 ani de intervenție, în special pe echipajul SMURD. Un camarad de nădejde, mereu pregătit pentru a veni în sprijinul celor care aveau nevoie de el.

Din păcate azi noapte inima colegului nostru s-a oprit brusc pentru totdeauna, plt.adj Roșca Aurel alăturându-se Detașamentului de pompieri din cer! Aurel, pompierii nu mor niciodată! Vei rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți. Suntem alături de familia greu încercată”, se spune în mesajul ISU Arad.

ADVERTISEMENT