News

Un pompier și-a incendiat colegul în timp ce făceau un grătar. Victima e internată la Spitalul Județean Baia Mare

Un pompier și-a incendiat un coleg în timp ce încingeau un grătar în curtea unității din Borșa. Totul ar fi fost un accident, din cauza neatenției, potrivit martorilor.
04.08.2022 | 19:45
Un pompier sia incendiat colegul in timp ce faceau un gratar Victima e internata la Spitalul Judetean Baia Mare
Un pompier a fost incendiat de colegul său. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Conform Vasiledale.ro, cei doi colegi ar fi avut poftă de un grătar, într-o pauză de lucru și au decis să își potolească foamea chiar în curtea unității unde lucrau.

Un pompier și-a incendiat colegul la Borșa

Victima, angajat de doi ani la ISU, a ajuns la Spitalul Județean Baia Mare, cu arsuri de gradul I și II. Din fericire, spun medicii, starea sa nu ar fi gravă.

ADVERTISEMENT

Totul ar fi fost provocat de faptul că cei doi bărbați au decis să folosească combustibil inflamabil pentru a aprinde cât mai repede focul, fiind în grabă mare. Victima are 24 de ani, potrivit sursei citate.

ISU Maramureș a stabilit o comisie de specialitate care va ajunge la Borșa pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Vestea s-a răspândit prin sat și oamenii au ajuns să anunțe că ”Ghiță i-o dat foc la Dumitru în secția de pompieri”. Cu toate acestea, actul nu a fost premeditat și nici unul criminal, ci un simplu accident stupid. Paradoxal, pompierii se luptă zi de zi cu stingerea focului și știu mai bine ca oricine că e o idee proastă să aprinzi focul cu benzină, însă în cazul de față măsurile de siguranță au fost ignorate.

În urmă cu două luni, un pompier angajat al Detașamentului de Pompieri din Bradu a avut parte de o moarte cumplită, în timpul unei intervenții pe Autostrada A1 București-Pitești.

ADVERTISEMENT

Conform anchetatorilor, pompierul a fost lovit de autospeciala condusă de un coleg. Într-un moment de neatenție, șoferul a dat cu spatele și l-a călcat pe bărbat, care era coborât din mașină.

La un moment dat, în timpul intervenției, a fost observat unul dintre colegi care era căzut la pământ.

ADVERTISEMENT

În scurt timp ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constat decesul”, au transmis cei de la ISU Brașov.