News

Un pompier sosit la locul unui eveniment rutier a descoperit că fiica lui a murit în urma accidentului

Un pompier chemat la un accident rutier a văzut că unul dintre cadavre este al propriei sale fiicei, de 21 de ani.
15.06.2021 | 21:33
Un pompier sosit la locul unui eveniment rutier a descoperit ca fiica lui a murit in urma accidentului
Un pompier sosit la locul unui eveniment rutier a descoperit că fiica lui a murit în urma accidentului. Sursa foto: Colaj Fanatik / videohive.net, Facebook
ADVERTISEMENT

Momente de groază pentru un pompier care era la serviciu. Acesta a fost chemat la un accident rutier pentru a descoperi că printre victime era și fiica sa, în vârstă de 21 de ani.

Pompier rămas fără grai la fața unei intervenții. Fiica lui, printre victime

Adrian Smith a fost solicitat pentru a interveni la un eveniment rutier și a fost șocat să vadă că mașina lovită era a fiicei sale. Partea pe care era avariată mașina era chiar cea Ellei. Ea se afla în dreapta șoferului și se întorcea de la plajă.

ADVERTISEMENT

Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânără, care și-a pierdut viața în urma acestui accident rutier. Tatăl său a fost nevoit să asiste neputincios la o scenă teribilă.

El și-a privit fiica cum este scoasă din mașina avariată de pe un drum de țară din Haverfordwest. Alte trei persoane au fost rănite grav în urma coliziunii.

ADVERTISEMENT

A fost deschisă o anchetă în acest caz, pentru a se afla care au fost condițiile în care s-a produs, de fapt, acest accident, în care o tânără de 21 de ani și-a pierdut viața.

Tatăl, martor la moartea propriei fete

Familia este în șoc după aflarea acestei vești, iar un prieten al acesteia a transmis că „trebuie să fi fost un adevărat coșmar pentru Adrian să o găsească pe propria sa fiica printre victime”.

ADVERTISEMENT

Aceeași sursă a mai transmis și că „Ella era o fată adorabilă, ei sunt o familie adorabilă – toată lumea e în șoc și sunt total devastați”.

Ce a declarat familia Ellei, după moartea sa

Familia fetei a făcut o declarație după moartea acesteia, în care își arată disperarea și neputința.

ADVERTISEMENT

„Suntem complet devastați că am pierdut-o pe draga noastră Ella. A fost foarte iubită și o fiică foarte grijulie, precum și soră și nepoată”, a transmis familia.

„A fost o fată frumoasă căreia îi vom simți toți lipsa. Am vrea să le mulțumim tuturor pentru spirjinul lor în aceste momente oribile.

A înseamnat foarte mult pentru toată familia, în aceste momente în care o plângem pe Ella noastră”, a mai informat familia în declarație, conform Daily Mail.

Sursele au mai transmis și că această întâmplare a fost una marcantă pentru tatăl fetei, pentru că s-a îndeplinit cel mai urât coșmar al oricărui salvator, acela de a-și găsi un membru al familiei printre victime.

ADVERTISEMENT
Tags: