”Un Pont pe Zi”, la prima ediţie din această săptămână: Analize, fotbal şi emoţii europene!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” revine în forţă! În această noapte, de la ora 00:00, în direct pe B1 TV, Dan Bâra şi Sabin Pîrvan vor analiza evenimentele unei săptămâni pline de fotbal! În prim plan vor sta, evident, partidele echipelor româneşti în cupele europene, Steaua, Astra, Pandurii şi Viitorul urmând a da, marţi, miercuri şi joi, primele teste pentru accederea în play-off-urile Ligii Campionilor şi Ligii Europa.

Ca de fiecare dată, emisiunea ”Un Pont pe Zi” va încerca să dea o mână de ajutor pariorilor. Dan şi Sabin, alături de experimentata redacţie a site-ului www.pariuri1x2.ro vor analiza fiecare duel în parte, cu scopul de a extrage exclusiv pronosticurile câştigătoare. Pe lângă ponturi, din emisiune nu vor lipsi informaţiile de ultimă oră, pariurile speciale, precum şi biletul zilei. De asemenea, ca în fiecare seară, Dan şi Sabin vor intra în direct cu telespectatorii, prin intermediul chat-ului de pe site-ul www.pariuri1x2.ro, dar şi a noii pagini de facebook, @UPZPariuri1x2.

Vă invităm aşadar, începând cu ora 00:00, Live pe B1 TV, la o jumătate de oră de discuţii, analize şi ponturi de 5 stele, alături de Dan, Sabin şi redacţia pariuri1x2.ro.