News

Un porc ”evadat” în trafic dintr-o remorcă a pus pe jar autoritățile din Sebeș. Poliția, implicată în misiune

25.01.2021 | 23:16
Un porc evadat in trafic dintro remorca a pus pe jar autoritatile din Sebes Politia implicata in misiune
ADVERTISEMENT

O întâmplare ciudată petrecută luni după-amiaza în orașul Sebeș din județul Alba a pus pe jar autoritățile locale. Un porc a ”evadat” dintr-o remorcă, iar poliția, anunțată prin serviciul 112, a intrat în alertă.

Agenții au avut dificila sarcină de a prinde porcul sărit din utilajul de transport și de a-l găsi în același timp și pe proprietarul animalului, cel care nu observase întâmplarea.

ADVERTISEMENT

În final, povestea din Alba a avut un final fericit. Oamenii legii l-au găsit pe proprietar, iar porcul, în puținele ore de libertate, a fost îngrijit de un vârstnic.

Un porc din Sebeș a pus pe jar autoritățile. Poliția, implicată în misiune

La începutul acestei săptămâni, polițiștii din Sebeș au avut o intervenție mai puțin obișnuită, cu care nu se întâlnesc des în carieră. Aceștia au avut de înapoiat unui proprietar un porc care sărise din remorca mașinii.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a căpătat amploare, dat fiind faptul că pierderea porcului a fost anunțată la Serviciul Unic de Urgență 112.

Din fericire, cu ajutorul camerelor de supraveghere, cei de la Poliția Alba au reușit rapid să identifice mașina din care a sărit animalul și implicit pe proprietarul acestuia.

ADVERTISEMENT

”O sesizare mai puțin obișnuită a fost primită astăzi, la Sebeș, în urma unui apel la numărul 112: un porc a sărit dintr-o remorcă, în zona stației de autobuz din cartierul M. Kogălniceanu.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere video, polițiștii din Sebeș au găsit autovehiculul cu remorca de unde evadase animalul. A fost identificat proprietarul, care locuiește într-un sat din județul Alba”, scrie Primăria Sebeș pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Porcul, îngrijit cu atenție în timpul cât a fost dat dispărut

În timpul scurt petrecut în libertate, patrupedul a dus o viață bună, fiind îngrijit și hrănit de un bătrânel dintr-un cartier al Sebeșului.

”Astfel, patrupedul se va întoarce în gospodăria cărei îi aparține. În puținele ore petrecute la Sebeș, a fost îngrijit și hrănit de un vârstnic care locuiește în cartierul M. Kogălniceanu”, mai scrie Primăria pe site-ul de socializare.

ADVERTISEMENT