Fotbal international

VIDEO. Un portar a fost eliminat pentru că şi-a făcut nevoile pe teren! Incident similar şi în România

Max Crocombe, goalkeeper-ul celor de la Salford City, echipă care evoluează în liga a şasea din Anglia, a fost eliminat sâmbătă, în minutul 86 al partidei cu Bradford PA pentru că şi-a...
29.10.2017 | 13:30
VIDEO Un portar a fost eliminat pentru ca sia facut nevoile pe teren Incident similar si in Romania

Max Crocombe, goalkeeper-ul celor de la Salford City, echipă care evoluează în liga a şasea din Anglia, a fost eliminat sâmbătă, în minutul 86 al partidei cu Bradford PA pentru că şi-a făcut nevoile fiziologice în timpul meciului. Portarul a fost văzut de arbitrul partidei în momentul comiterii faptei şi a fost trimis mai devereme la vestiare. Problemele lui Crocombe nu s-au încheiat aici, iar unul dintre spectatori a depus o plângere la poliţie împotriva lui pentru acest gest considerat nepoliticos.

“Stewardul i-a comunicat în două rânduri că acest lucru nu este permis, dar el nu a ascultat şi a urinat. A mers lângă una dintre tribune, din ce înţeleg. Nu am văzut faza, dar arbitrul l-a eliminat din acest motiv, după ce a fost atenţionat de tuşier”, a declarat Colin Barker, unul dintre oificialii echipei Bradford. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Un portar a urinat pe teren şi în România

Jens Lehmann, fostul portar al lui Arsenal, şi-a făcut nevoile în timpul meciului Unirea Urziceni – VfB Stuttgart 1-1, din sezonul 2009-2010 al Ligii Campionilor. Neamţul s-a ascuns în spatele unor reclame de pe stadionul Ghencea, locul unde echipa condusă de Dan Petrescu îşi disputa meciurile din Champions League, dar un cameraman a surprins momentul şi l-a filmat pe fost internaţional.

Gestul făcut de Lehmann nu a fost observat însă de brigada de arbitri şi a rămas nesancţionat. Fernando Navarro, fotbalistul celor de la Sevilla, a recurs la un gest similar în 2015 şi a urinat într-un pahar în timp ce se afla pe banca de rezerve a echipei. Spaniolul a fost ajutat de Carlos Bacca, cel care i-a ţinut paravan pentru a se putea ascunde de cei prezenţi la meci.

Tags: