Fotbal international

Un portar argentinian, înjunghiat mortal! Criminalul e tot fotbalist. Video

23.07.2018 | 10:00
Un portar argentinian injunghiat mortal Criminalul e tot fotbalist Video

Portarul argentinian Facundo Espindola, în vârstă de 25 de ani, a fost înjunghiat mortal în torace în timpul unui lupte de stradă în fața unui bar din Buenos Aires. Criminalul este un fotbalist care evoluează în liga a treia din Argentina, informează site-ul goal.com.

Facundo Espindola, care a jucat la juniorii clubului River Plate și care în acest moment era fără contract, a avut un conflict cu alți doi bărbați în fața unui bar, în dimineața zilei de duminică, la ora locală 06.30, iar o cameră de luat vederi a surprins totul.

Un portar argentinian, înjunghiat mortal de un atacant

După ce s-au bătut, unul dintre atacatori, Nahuel Oviedo, jucător în liga a treia argentiniană la formația San Telmo, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Espindola. Cei doi atacatori au fugit de la locul faptei, dar au fost prinși de poliție.

Oamenii legi au găsit sânge în mașina celor doi atacatori, iar la o oră de la comiterea faptei a fost găsită și arma crimei, aruncată la 15 blocuri distanță. Nahuel Oviedo, în vârstă de 28 de ani, a mai avut probleme cu justiția în 2011, când a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru un jaf pe care l-a recunoscut.

Portarul argentinian Facundo Espindola a fost înjunghiat mortal de un alt fotbalist în fața unui bar din Buenos Aires
Portarul argentinian Facundo Espindola a fost înjunghiat mortal de un alt fotbalist în fața unui bar din Buenos Aires

Portarul argentinian Facundo Espindola a fost imediat transportat la spital după ce a fost înjunghiat de atacantul Nahuel Oviedo, dar a murit în drum spre unitatea medicală.