Un portar danez, dorit de FCSB: “Am fost aproape de transfer”

Catalin Oprea    Razvan Nicolae   
in FCSB
09/01/2019, 22:30
Un portar danez, dorit de FCSB: “Am fost aproape de transfer” GALERIE FOTO
Thomas Villadsen, portar danez care a jucat timp de doi ani la Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost dorit de FCSB

Thomas Villadsen, portar danez care a jucat timp de doi ani la Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost dorit de FCSB. Fotbalistul de 34 de ani a vorbit în presa din ţara natală despre perioada petrecută în fotbalul din România, acesta susţinând că a fost aproape de un transfer la formaţia care ocupă în prezent locul doi în Liga 1 Betano.

“Am trăit vremuri bune în România. Singurul lucru care mă enervează în cariera mea este că nu am reuşit să ajung la unul dintre cluburile mari de acolo, CFR Cluj şi Steaua, de care am fost aproape. Chiar am fost foarte aproape de Steaua, dar totul a depins de unele detalii financiare şi apoi n-a mai contat. Puteam să schimb direcţia lucrurilor, dar apoi am venit la Nordsjaelland şi am trăit experienţa Ligii Campionilor”, a declarat Thomas Villadsen pentru bold.dk.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Cine este Thomas Villadsen, portarul danez care a fost dorit de FCSB

Thomas Villadsen este portarul danez care a fost dorit în trecut de FCSB şi care a jucat între 2010 şi 2012 la Ceahlăul Piatra Neamţ. Fotbalistul a ajuns la formaţia moldoveană când echipa juca în prima ligă, dar retrograda în liga a doua. După un sezon petrecut în Liga 2, danezul a ajutat-o pe Ceahlăul să revină pe prima scenă a fotbalului românesc şi a intrat în vizorul roş-albaştrilor.

Thomas Villadsen, portar danez care a jucat timp de doi ani la Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost dorit de FCSB
Thomas Villadsen, portar danez care a jucat timp de doi ani la Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost dorit de FCSB

“Sunt flatat de interesul Stelei, dacă este real, dar nimic mai mult. Ideea e că dacă nu eşti obişnuit cu presiunea, atunci nu te faci fotbalist sau nu-ţi doreşti niciodată să joci la un club mare. La Steaua e o altă cultură fotbalistică decît la alte grupări”, spunea Thomas Villadsen în 2011. Portarul danez a jucat de-a lungul timpului pentru FC Copenhaga, FC Emmen, Ceahlăul Piatra Neamţ, Nordsjaelland, AC Horsens, FC Vestsjaelland, FC Roskilde şi FC Nykobing. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×