News

Un preot a căzut din senin chiar în timpul slujbei. Ce a provocat nefericitul incident. Video

02.09.2020 | 22:47
Un preot a cazut din senin chiar in timpul slujbei Ce a provocat nefericitul incident Video
Reverendul Jude vorbea în fața enoriașilor săi dintr-o biserică situată în orașul Douala din Camerun, când i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Sursa foto: captura video
ADVERTISEMENT

Situație ieșită din comun într-o biserică, unde un preot a căzut brusc chiar în timpul predicii pe care o rostea. Reverendul Jude vorbea în fața enoriașilor săi dintr-o biserică situată în orașul Douala din Camerun, când i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ, sub privirile șocate ale celor din jur.

La început, părintele Jude a dat semne că nu se simte bine, chiar în timp ce vorbea, și a fost văzut în timp ce face o pauză și își încleștează pumnii.

ADVERTISEMENT

Apoi revine asupra mesajului transmis enoriașilor, dar pentru foarte scurtă vreme, pentru că imediat își dă ochii peste cap și se prăbușește la podea sub ochii celorlalți preoți și a oamenilor aflați în biserica din Camerun, care au început să streige după ajutor.

A murit în timpul slujbei din biserică

Preotul purta mască de protecție chiar atunci când citea din Biblie și ținea slujba în fața congregației sale. La început, oamenii au observat că preotul face o pauză, dar au crezut că acest gest face parte din ritualul slujbei.

ADVERTISEMENT

Dar apoi, bărbatul a dat ochii peste cap și s-a prăbușit pe spate și s-a prăbușit chiar în timpul filmării, iar el se mai aude cum respiră greu în microfonul de la care transmitea slujba, după care și-a dat ultima suflare.

Ceilalți preoți din biserică s-au repezit să-i acorde primul ajutor, în timp ce femeile din primele rânduri, care au văzut de aproape tragedia, au început să țipe. Nimeni nu a mai avut ce face, decât să constate decesul feței bisericești.

ADVERTISEMENT

Nu se știe daca preotul Jude suferea de o boală gravă. Imaginile au fost distribuite pe o rețea de socializare de către un avocat, din Nigeria, care  participa la slujbă.

‘Reverendul Jude, liderul spiritual al comunității din Deido, din capitala comercială a Camerunului, Douala, ținea o slujbă când acest lucru s-a întâmplat. RIP’, a scris avocatul nigerian pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Enoriașii au fost șocați de moartea preotului

Cei care au văzut mesajul pe internet au rămas la fel de șocați ca enoriașii din biserică. Un internaut a scris: ‘Dumnezeule! Chiar în timp ce ținea o slujbă?’

‘Dumnezeu să-l odihnească în pace și fie ca Dumnezeu să-l odinească pe veci în împărăția sa.’ 

‘Viața nu este doar scurtă, este și incredibilă,’ a scris un altul.

‘Acest om probabil a plecat de acasă cu speranța că se va întoarce la soția și copiii săi. Viața e scurtă, trebuie să o trăiești atât timp cât poți.’

Nu este primul incident de acest fel într-un lăcaș de cult. Luna trecută, un imam a murit chiar în timpul rugăciunii din interiorul fostei catedrale creștine Sfânta Sofia din Istanbul, transformată în moschee de către președintele turc Tayyp Recep Erdogan.

ADVERTISEMENT