News

Un preot a fost acuzat că aproape a înecat un bebeluș în timpul botezului. VIDEO

12.08.2019 | 16:49
Un preot a fost acuzat ca aproape a inecat un bebelus in timpul botezului VIDEO

Un preot ortodox din Rusia a stârnit numeroase controverse în mediul online după ce au apărut imagini cu el din timpul botezului unui bebeluș. Internauții spun că acesta a dat dovadă de neprofesionalism pentru că a fost pe punctul de a îneca un copil de doar câteva luni. În imagini se vede cum preotul îl ține strâns la brațe pe micuț și este foarte agresiv când mama acestuia intervine spunându-i să se oprească, având în vedere că bebelușul abia mai respira.

Preot cu comportament controversat în timpul unui botez

Vasily Necheporenko este preotul care i-a indignat pe ruși, iar imaginile cu acesta în timp ce scufundă un copil în cristelniță au devenit virale. Scenele au avut loc într-o biserică dintr-o localitate aflată la aproximativ 40 de kilometri distanță de Sankt Petersburg. Copilul are aproape un an și a plâns foarte tare când preotul l-a apucat violent încă dinainte să îl pună în apa sfințită.

Preotul este extrem de neîndemânatic  și aproape că îl scapă pe jos pe bebeluș. Mama lui este extrem de îngrijorată și intervine să îl oprească pe părintele care se comportă ca și cum ar fi posedat. În momentul în care femeia se apropie de acesta, devine și mai agresiv și nu o lasă să îl atingă.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=UUlT4AZtng8&ucbcb=1

Femeia a depus plângere împotriva preotului

Femeia a povestit că pruncul ei s-a ales cu vânătăi după botez și că era pe punctul de a se îneca. Mama copilașului a depus o plângere împotriva preotului la secția de poliție din localitate. Biserica și-a cerut scuze pentru felul în care s-a purtat respectivul părinte.