News

Un preot a găsit într-o toaletă 5000 de euro, la ceremonia Papei Francisc de la Blaj. Ce a făcut cu banii

06.06.2019 | 14:02
Un preot a găsit într-o toaletă 5000 de euro, la ceremonia Papei Francisc de la Blaj. Ce a făcut cu banii
S-au găsit 5.000 de euro într-o toaletă din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc. Sursa foto: HEPTA.RO

Un preot a găsit 5.000 de euro într-o toaletă, în timpul ceremoniei oficiate de Papa Francisc la Blaj. Suma găsită în plic, aproximativ 23,500 de lei, a fost dusă de părinte imediat la poliție. Nu se știe cine a lăsat respectivul plic la baie, pentru că până la ora asta nu s-a plâns nimeni că i-ar fi dispărut 5.000 de euro.

Vizita Papei s-a lăsat cu 5.000 de euro lăsați într-un plic într-o toaletă din Blaj

Banii au fost găsiți pe 1 iunie 2019, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj, într-o toaletă aflată în zona VIP a evenimentului. Polițiștii au anunțat totuși că au început o anchetă pentru a afla cine și-a pierdut plicul sau, dacă nu cumva, acesta a fost lăsat acolo intenționat, însă este greu de crezut că cineva aruncă cu banii prin toalete.

Plicul a fost găsit a doua zi, duminică, și cel mai probabil descoperirea a fost produsă în timp ce se făcea curățenie prin băi. „A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertăţii din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conţinea o sumă de bani.

Papa Francisc, în timpul unei ceremonii religioase
Papa Franisc a fost weekendul trecut în România. Sursa foto: HEPTA.RO

Poliția nu a găsit persoana căreia îi aparțin banii

Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informaţii despre acesta şi despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, este mesajul transmis de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

Papa Francisc a efectuat o vizită de trei zile în România, de vineri, 31 mai, până duminică, 2 iunie 2019. Papa Francisc a aterizat la București vineri, zi în care s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, dar și cu Patriarhul Daniel. Sâmbătă, acesta a mers la Iași și la Blaj, unde le-a vorbit zecilor de mii de credincioși.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri