News

Un preot beat din Olt a accidentat mortal un copil de 15 ani

02.01.2021 | 23:22
Un preot beat din Olt a accidentat mortal un copil de 15 ani
Un tânăr de 15 ani a fost accidentat mortal. Foto: Realitatea Oltului
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 15 ani și-a pierdut viața pe 2 ianuarie, pe o stradă din localitatea Bobicești, după ce preotul din satul vecin l-a accidentat mortal.

Preotul conducea mașina sub influența băuturilor alcoolice, lucru confirmat de polițiștii care au ajuns la fața locului.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc, conform Adevărul, la ora 19:00, pe strada Bobicești din comuna Bobicești.

Un preot beat a călcat cu mașina cu copil de 15 ani în Olt

Șoferul era preotul Florian Uțoiu, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Bârza, satul Braneț, județul Olt.

„La data de 2 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Bobiceşti, din judeţul Olt, s-a produs un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii din cadrul Poliţie Oraşului Balş s-au deplasat la locul accidentului şi din primele cercetări au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Bîrza şi un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobiceşti, judeţul Olt. Din păcate, minorul a decedat“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o concentrație de 0.45 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat. Preotul a fost dus la spital unde i-au fost racoltate și probe biologice de sânge.

ADVERTISEMENT

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

Accidentul din Olt vine la doar o zi distanță după ce un alt accident tragic a zguduit Oltul. Doi polițiști și-au pierdut viața după ce s-au ciocnit de o ambulanță pe care o însoțeau în misiune.

ADVERTISEMENT

Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toți şi ne-a încărcat inimile de durere, tristețe și compasiune. De-a lungul carierei, cu o experiență de 25 de ani, colegul nostru a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost șeful Postului de Poliție Morunglav. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru instituția noastră. Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite familiei îndurerate sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune”, este mesajul reprezentanților IPJ Olt, citat de Gazeta Nouă.

ADVERTISEMENT