ADVERTISEMENT
Life

Un preot catolic păstrează distanța la slujbe cu ajutorul unui pistol. Imaginea devenită virală

Autor: Dan Suta | 19.05.2020 | 14:03
Un preot catolic păstrează distanța la slujbe cu ajutorul unui pistol. Imaginea devenită virală
Un preot catolic se folosește de un pistol cu apă pentru a ține creștinii la distanța de 2 metri. Ideea a fost pusă în practică prima oară de Paște. Sursa foto: Facebook

Un preot catolic de la o biserică din Detroit a găsit o metodă de-a dreptul ingenioasă pentru a-i face pe enoriași să păstreze distanțarea socială atunci când se apropie de lăcașul de cult.

ADVERTISEMENT

Ideea unui preot de a păstra distanța la biserică: pistolul cu apă

Părintele Tim Pelc de la Biserica Sfântului Ambrozie din Detroit, Statele Unite ale Americii, a devenit muza meme-urilor pe Facebook și Twitter după ce a apărut cu un pistol… de jucărie în fața credincioșilor, țâșnind cu agheasmă în cei care se răzvrătesc împotriva regulilor de distanțare.

Imaginile cu părintele Pelc sunt din săptămâna Paștelui, însă au devenit populare abia acum după ce cineva le-a postat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Metoda preotului de a menține ordinea la biserică a fost aplaudată de cei mai mulți, în timp ce alții au văzut asta doar ca pe o sursă de amuzament.

„M-am tot gândit cum să îi fac pe copii să aibă o amintire plăcută”

„M-am tot gândit cum să îi fac pe copii să aibă o amintire plăcută de Paște, dar în același timp să respect regulile carantinei”, a spus Părintele Tim Pelc, care a vorbit înainte cu un doctor pentru a afla cât de periculoasă e ideea sa înainte să o pună în practică. „Nu numai că este o metodă sigură, dar este și amuzantă”, a mai spus părintele, potrivit protv.ro.

ADVERTISEMENT

E foarte posibil ca și la următoarele sărbători care vor veni, cele de importanța Paștelui, preotul să folosească aceeași metodă pentru ca lumea să respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

„Așa as vrea să fie toate bisericile și toți preoții; Foarte bună idee, părinte!”, au comentat internauții.

ADVERTISEMENT

Au fost și persoane care au criticat gestul părintelui acuzându-l că ar fi putut împroșca cu apă infectată pe mașinile din fața bisericii sau asupra copiilor, însă reprezentanții lăcașului de cult au spus că s-au făcut verificări serioase înainte ca preotul să iasă cu pistolul cu apă la ”atac”.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!