News
notix pixel id

Un preot din Dolj și soția lui au murit de coronavirus. Nu erau vaccinați anti-Covid

Tragedie într-o localitate din Dolj. Un preot și soția acestuia au fost răpuși de coronavirus. Ei nu erau vaccinați împotriva SARS-COV2.
22.10.2021 | 21:22
Un preot din Dolj și soția lui au murit de coronavirus. Nu erau vaccinați anti-Covid
Preot din Dolj și soția lui, răpuși de coronavirus. Sursa foto: ȘtirileProtv
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat, mai exact, în comuna Orodel, din județul Dolj. Preotul a fost primul care s-a stins din viață.

La o zi după moartea lui, a fost răpusă de boală și soția sa, care mai avea și diabet și probleme cardiace. În urma celor doi au rămas orfani doi copii, concret, doi băieți. Unul dintre ei are doar 7 ani.

Localnicii, uimiți de moartea celor doi

Rudele sunt acum în stare de șoc, asemeni localnicilor. De teamă că vor păți la fel, o parte dintre ei vor acum să meargă să se imunizeze.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am vaccinat până acum, dar vreau să mă duc și eu pentru că mi-e frică. E de speriat, nu vedeți”, a declarat o localnică din Orodel pentru ȘtirileProtv.

Unchiul preotului nu știe de unde s-a contaminat nepotul său.

“Ca și părinte te duci și colo și colo și uite că s-a îmbolnăvit și el și soția. A intrat în contact pe unde a fost”, a declarat și unchiul preotului decedat din comunca Orodel.

ADVERTISEMENT

Centrele de vaccinare din zonă sunt acum ”vizitate” frecvent de persoane care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19. Medicii sunt de părere că oamenii au început să-și dea seama că nu este totul o minciună.

“Lumea a văzut că nu este o minciună sau o glumă. Ieri, am făcut 70 de vaccinări”, a spus Bassem Elghadban, medic coordonator Centrul de vaccinare Plenița.

ADVERTISEMENT

Preot infectat cu Covid îndeamnă la vaccinare de pe patul de spital

Între timp, pare că Biserica nu mai este reticentă la a îndemna la vaccinarea anti-Covid. În mediul online circulă de câteva zile mesaje pro-imunizării din partea preoților. De exemplu, Achim Băcilă, preot din Sibiu, internat într-o unitate medicală Covid spune că vaccinarea este cea mai bună metodă de combatere a virusului.

”După 24 de ore în secţia COVID, iată reflecţiile mele:

– deşi am fost „la un pas de moarte” cuvintele medicului Drăghilă, simt că DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de făcut…în primul rând să-L mărturisesc mai mult oamenilor…

ADVERTISEMENT

– asociez secţia COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toţi întră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI, adică acasă în bucuria celor dragi, alţii în Iad, în întuneric…ducâdu-i “cu picioarele înainte” alţii…

– dintr-un antivaccinist acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului la fel ca sfinţitul stareţul EFRÈEM Vatopedinul”, a scris slujitorul Domnului pe facebook, de pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

Ce spune preotul Achim Băcilă despre persoanele care se opun vaccinării

Achim Băiclă a mai precizat că persoanele care refuză vaccinarea și manifestă mesaje contra imunizării sunt influențate de duhuri demonice.

”Antivacciniştii sunt influenţaţi malefic de duhurile demonice care iau nepregătite sute de suflete. Dragii mei, vaccinaţi-vă ca să nu ajungeţi aici.

Soţia mea, Mari, vaccinată, n-are covid, iată un exemplu concludent. De pe pat de spital vă îmbrăţişez şi vă doresc multă, multă, sănătate”, a mai scris preotul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri