News

Un primar din Alba a vrut să cumpere pe Facebook „puicuțe tinere”. Ce a pățit edilul

29.06.2020 | 12:34
Un primar din Alba a vrut sa cumpere pe Facebook puicute tinere Ce a patit edilul
ADVERTISEMENT

Un primar din Alba a vrut să cumpere pe Facebook „puicuțe tinere”. Vorbim despre un edil al unei comune care nu a ezitat și a pus întrebarea pe cea mai cunoscută rețea de socializare.

Acesta și-a chestionat prietenii virtuali din listă de unde poate să cumpere „8-10 puicuțe”. Nu a mai trecut mult timp și primarul s-a ales cu contul blocat timp de 24 de ore, relatează Alba24.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vorbim despre edilul comunei Șpring, Daniel-Gheorghe Rusu, cel care a fost protagonistul unei situații care a stârnit râsete în mediul online.

Probleme pentru edilul care a vrut să ia „puicuțe tinere” pe Facebook

Concret, Facebook l-a blocat timp de 24 de ore pe Rusu, pentru o postare din data de 25 iulie, în care acesta întreba ”cine are de vânzare 8 – 10 puicuțe la o lună și la ce preț”.

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că Daniel-Gheorghe Rusu a fost avertizat că postarea sa „încalcă standardele comunității noastre privind armele de foc, drogurile și alte bunuri cu regim special”.

De altfel, mai mult ca sigur, Facebook a interpretat greșit termenul „puicuțe”, termen cu „dus și întors” în limba română.

ADVERTISEMENT

Culmea, întâmplarea avea să fie relatată chiar de primar, într-o postare ulterioară, după ce i-a fost deblocat contul de către rețeaua lui Mark Zuckerberg

”Salutare frați români! Au înnebunit salcâmii! Iată de ce am fost blocat 24 ore…mulțumesc Facebook, nu o să mai cumpăr găini în viata mea…”, a scris Daniel Gheorghe Rusu

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că Daniel-Gheorghe Rusu este primar în Șpring încă din 2004. Atunci era cel mai tânăr edil din județ.

 

 

ADVERTISEMENT