News

Un primar din Mureș a murit, alături de fiica sa, după ce au căzut într-o fosă septică

Un primar din Mureș a murit, alături de fiica sa și un alt bărbat după ce au căzut într-o fosă septică. Un alt bărbat se află în stare gravă, potrivit anchetatorilor.
21.07.2022 | 08:22
Un primar din Mures a murit alaturi de fiica sa dupa ce au cazut intro fosa septica
Primarul din Mureș, alături de fiica sa decedată. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cei trei au căzut miercuri seara într-o fosă septică în localitatea mureșeană Sărățeni. Victimele sunt Biro Csaba, primarul comunei, în vârstă de 59 de ani, alături de fiica sa (32 de ani) și un alt bărbat în vârstă de 48 de ani.

Trei oameni au murit într-o fosă septică

Cu tristețe am aflat de pierderea tragică, în această seară a colegului primar din localitatea Sărățeni, Biro Csaba, și a fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să îi odihnească în pace și condoleanțe familiei îndurerate de aceste pierderi incredibile!”, a transmis primarul localității Sângeorgiu de Mureș, Sofalvi Szabolcs.

Conform Observatornews.ro, un bărbat își chemase un vecin să-l ajute să desfunde canalizarea. Lucrurile au mers prost și unul dintre cei doi bărbați a leșinat din cauza vaporilor toxici. Primarul cu fiica sa au fost chemați să ajute, însă au intrat în fosă și au avut aceeași soartă.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții ISU Mureș au anunțat că cele trei victime nu au mai putut fi salvate. ”După aplicarea timp de o oră a manevrelor de resuscitare, celor trei victime li s-a atribuit cod negru”, a transmis ISU Mureş.

O a patra victimă, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a fost transportat cu elicopterul SMURD la UPU Târgu Mureș, pentru a primi îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

”Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata, Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului intervin pentru extragerea a 4 victime căzute într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni.

Victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la faţa locului. Este vorba despre trei victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin”, transmiteau reprezentanții ISU Mureş.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns trei ambulanțe, un elicopter SMURD, un echipaj SAJ, un buldoexcavator, un container multirisc şi un echipaj alpinist. Fata primarului se căsătorise în urmă cu doar un an și avea un copil mic pe care tocmai îl botezase.

 

ADVERTISEMENT
Tags: