Un primar PSD din Gorj a sărbătorit, călare pe cal. „Unde te crezi, mă, în filmele cu indieni și cowboy?”

Flaviu Popa   
în HotNews
28/09/2020, 20:34
Un primar PSD din Gorj a sărbătorit, călare pe cal. „Unde te crezi, mă, în filmele cu indieni și cowboy?”
Un primar din Gorj a sărbătorit victoria în alegeri, călare pe cal. Foto: Facebook

Victoria în alegerile locale a fost sărbătorită într-un mod inedit de un primar din Gorj, extrem de fericit că a câștigat un nou mandat de primar.

Ion Dumitru Popescu, primarul PSD al comunei Drgăuțești, a decis să se plimbe călare pe un cal, însoțit de un alai de mașini, ca la o nuntă.

Calul nu s-a speriat de claxonatul obsesiv al „colegilor” de pe drum și, călărit de primarul din comună, s-a plimbat triumfal pe uliță, în aplauzele oamenilor.

Primarul PSD Ion Dumitru Popescu s-a plimbat pe cal, pentru a sărbători victoria în alegeri

Victorie!!!

Geplaatst door Robert Rbx op Zondag 27 september 2020

Publicația Gorjonline.ro susține că bărbatul a dorit astfel să le mulțumească consătenilor pentru voturi, alături de alaiul format din câteva zei de mașini.

Ion Dumitru Popescu este obișnuit să conducă comuna Drăguțești, fiind la al 2-lea mandat. Ultima oară câștigase alegerile din postura de candidat ALDE, într-o luptă chiar cu PSD, însă în 2020 a reprezntat PSD în bătălia pentru comuna gorjeană.

Postarea „triumfului” pe Facebook a strâns 128 de comentarii și 17 distribuiri, majoritatea fiind felicitări pentru primarul călăreț.

Cu toate acestea, au existat și mesaje critice, de la oameni care nu au agreat modul în care Ion Dumitru Popescu a sărbătorit victoria.

„Ai făcut de râs Gorjul mă,unde te crezi mă în filmele cu indieni și cawboy, pesedist de 2 lei,sictir…călare pe cal ca interlopii, n-ai făcut nimic pt Drăguțești mă,bă băiatule,absolut nimic,iar acum te spargi în figuri călare pe cal? Esti praf mă! Mi e mila de tine…”, a scris Mădălin.

Închide ×